۰
subtitle
ارسال: #۱
تناقض! محاسبات ۹۲ مهندسی با ۹۱ علوم

با سلام خدمت دوستان گرامی
من نفهمیدم بالاخره تعداد نقاط درونیابی از درجه چند جمله ایی بیشتره یا کمتر؟؟
سوال و جواب هر دوتا پیوست شده.ممنون
(۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۲۲ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:(23 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۶ ب.ظ)alagh نوشته شده توسط: با سلام خدمت دوستان گرامیاون سوال دو ، سوال کنکور ۹۲ هست که کلیدش یک هست و نه دو. اینجا اشتباهی نوشته
من نفهمیدم بالاخره تعداد نقاط درونیابی از درجه چند جمله ایی بیشتره یا کمتر؟؟
سوال و جواب هر دوتا پیوست شده.ممنون
(۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۲۳ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: البته اینجا هم فکر کنم اشتباه نوشته چون باید مشتق $n+1$ تابع p رو بنویسه، حالا این جا چون تابعمون مثلا درجش کمتر از n+1 هست پس مشتق n+1 میشه ۰ و خطای این رابطه میشه صفر و تابع درون یاب دقیق میشه.راستش من اصلا از این جوابه نصیر نفهمیدم چیکار کرده
(۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۲۳ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: البته اینجا هم فکر کنم اشتباه نوشته چون باید مشتق $n+1$ تابع p رو بنویسه، حالا این جا چون تابعمون مثلا درجش کمتر از n+1 هست پس مشتق n+1 میشه ۰ و خطای این رابطه میشه صفر و تابع درون یاب دقیق میشه.
(۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۴ ب.ظ)alagh نوشته شده توسط:آره فکر کنم! ولی دیگه مهم نیست کمتر باشه بیشتر باشه مساوی باشه!(23 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۲۳ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: البته اینجا هم فکر کنم اشتباه نوشته چون باید مشتق $n+1$ تابع p رو بنویسه، حالا این جا چون تابعمون مثلا درجش کمتر از n+1 هست پس مشتق n+1 میشه ۰ و خطای این رابطه میشه صفر و تابع درون یاب دقیق میشه.
اگه اینم اشتباه نوشته یعنی شما هم نظرتون اینه که تعداد نقاط درونیابی کمتر از درجه چند جمله ایه؟