۰
subtitle
ارسال: #۱

تناقض! محاسبات ۹۲ مهندسی با ۹۱ علوم
با سلام خدمت دوستان گرامی
من نفهمیدم بالاخره تعداد نقاط درونیابی از درجه چند جمله ایی بیشتره یا کمتر؟؟
سوال و جواب هر دوتا پیوست شده.ممنون
۰
ارسال: #۲

RE: تناقض! محاسبات ۹۲ مهندسی با ۹۱ علوم
ارسال: #۳

(۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۲۲ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:(23 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۶ ب.ظ)alagh نوشته شده توسط: با سلام خدمت دوستان گرامیاون سوال دو ، سوال کنکور ۹۲ هست که کلیدش یک هست و نه دو. اینجا اشتباهی نوشته
یعنی تعداد نقاط درونیابی کمتر از درجه چند جمله ایی است درسته؟ ممنون
ولی من کتاب نصیر رو هم دارم که ظاهرا یه کم بهتر از بقیس اونم زده دو
اینم عکسش
ارسال: #۴

(۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۲۳ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: البته اینجا هم فکر کنم اشتباه نوشته چون باید مشتق $n+1$ تابع p رو بنویسه، حالا این جا چون تابعمون مثلا درجش کمتر از n+1 هست پس مشتق n+1 میشه ۰ و خطای این رابطه میشه صفر و تابع درون یاب دقیق میشه.راستش من اصلا از این جوابه نصیر نفهمیدم چیکار کرده
البته شما ریاضیتون خوبه
ارسال: #۵

(۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۲۳ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: البته اینجا هم فکر کنم اشتباه نوشته چون باید مشتق $n+1$ تابع p رو بنویسه، حالا این جا چون تابعمون مثلا درجش کمتر از n+1 هست پس مشتق n+1 میشه ۰ و خطای این رابطه میشه صفر و تابع درون یاب دقیق میشه.
اگه اینم اشتباه نوشته یعنی شما هم نظرتون اینه که تعداد نقاط درونیابی کمتر از درجه چند جمله ایه؟
ارسال: #۶

(۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۴ ب.ظ)alagh نوشته شده توسط:آره فکر کنم! ولی دیگه مهم نیست کمتر باشه بیشتر باشه مساوی باشه!(23 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۲۳ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: البته اینجا هم فکر کنم اشتباه نوشته چون باید مشتق $n+1$ تابع p رو بنویسه، حالا این جا چون تابعمون مثلا درجش کمتر از n+1 هست پس مشتق n+1 میشه ۰ و خطای این رابطه میشه صفر و تابع درون یاب دقیق میشه.
اگه اینم اشتباه نوشته یعنی شما هم نظرتون اینه که تعداد نقاط درونیابی کمتر از درجه چند جمله ایه؟
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close