۰
subtitle
ارسال: #۱

ساخت توابع ترکیبی
جواب این سوال گزینه ۲ هست
گزینه یک را که ملتفت هستم
ولی نمیدونم چرا گزینه ۲ انتخاب شده ، خودم نظرم گزینه ۳ هست .
نظر شما ؟
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
نکته: سوال گفته کدام گزینه غلط است
گزینه یک را که ملتفت هستم
ولی نمیدونم چرا گزینه ۲ انتخاب شده ، خودم نظرم گزینه ۳ هست .
نظر شما ؟
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
نکته: سوال گفته کدام گزینه غلط است
۰
ارسال: #۲

RE: ساخت توابع ترکیبی
۰
ارسال: #۳

مثلا اگه ۴ تا ورودی داشته باشیم ۲ تا میرن خطوط کنترل. پس ۳ درسته.
Sent from my ME172V using Tapatalk
درسته ، اشتباه کردم.
درسته ، اشتباه کردم.
ارسال: #۴

(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۰۱ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط: مثلا اگه ۴ تا ورودی داشته باشیم ۲ تا میرن خطوط کنترل. پس ۳ درسته.فیلم کردی مارو؟ حالا درسته یا غلط؟
درسته ، اشتباه کردم.
تشکر از همه
بالاخره به جواب رسیدم
اینجا منظورش دی مالتی پلکسر بوده که من اشتباهی فکر کردم مالتی پلکسر را میگه چون گفته یک به ۲به توان n
اینجوری باشه همون گزینه ۲ غلط میشه
چون n تا ورودی داریم که یکیش برای ورودی Demux میره و n-1 تا واسه خطوط select و تعداد خروجی برابر با ۲ به توان n-1 میشه
ارسال: #۵

(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۲ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:(20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۰۱ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط: مثلا اگه ۴ تا ورودی داشته باشیم ۲ تا میرن خطوط کنترل. پس ۳ درسته.فیلم کردی مارو؟ حالا درسته یا غلط؟
درسته ، اشتباه کردم.
تشکر از همه
بالاخره به جواب رسیدم
اینجا منظورش دی مالتی پلکسر بوده که من اشتباهی فکر کردم مالتی پلکسر را میگه چون گفته یک به ۲به توان n
چون n تا ورودی داریم که یکیش برای ورودی Demux میره و n-1 تا واسه خطوط select و تعداد خروجی برابر با ۲ به توان n-1 میشه
منطقی رو نقطه قوتم می دونستم الان به چه زبونی حرف می زنید من نمی فهمم
ارسال: #۶

ارسال: #۷

(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۵۳ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:(20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۲ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:(20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۰۱ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط: مثلا اگه ۴ تا ورودی داشته باشیم ۲ تا میرن خطوط کنترل. پس ۳ درسته.فیلم کردی مارو؟ حالا درسته یا غلط؟
درسته ، اشتباه کردم.
تشکر از همه
بالاخره به جواب رسیدم
منطقی رو نقطه قوتم می دونستم الان به چه زبونی حرف می زنید من نمی فهمم
منم دقیقا همین حالا می فهمم هیچی بلد نیستم از منطقی
۰
ارسال: #۸

اگه خطوط select و با یک ورودی ماکس در نظر بگیریم برای ورودی به نظرم ۳ درسته و جواب گزینه ۲ میشه
یعنی ۲ غلطه
با مقداردهی به این نتیجه رسیدم
یعنی ۲ غلطه
با مقداردهی به این نتیجه رسیدم
۰
ارسال: #۹

Re: RE: ساخت توابع ترکیبی
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۲ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:(20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۰۱ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط: مثلا اگه ۴ تا ورودی داشته باشیم ۲ تا میرن خطوط کنترل. پس ۳ درسته.فیلم کردی مارو؟ حالا درسته یا غلط؟
درسته ، اشتباه کردم.
تشکر از همه
بالاخره به جواب رسیدم
نکته ظریفی بود، بهش دقت نکردم! خوب بود!
ارسال: #۱۰

ارسال: #۱۱

(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۶ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:(20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۴ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط: نکته ظریفی بود، بهش دقت نکردم! خوب بود!باز فیلم کردی ما رو ؟
تو اگه نگفته بودی بیت واسه کنترل و بقیه ورودی که من عیب سوال را نمیفهمیدم
من میدونستم گزینه ۳ منظورش چیه اما نمیدونستم واسه دیماکسه. واسه همین اول گفتم بعد حرفمو عوض کردم.سوال و نخوندم گفتی ماکس ندیده پذیرفتم!
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close