۰
subtitle
گزینه ۴ میشه.
(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ)unicornux نوشته شده توسط:(13 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: گزینه ۴ میشه.
فکر کنم منظور منم گزینه شما بود!:-D
Sent from my ME172V using Tapatalk
(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۷ ق.ظ)e.sharmi نوشته شده توسط: چون تنها راه دسترسی به متغیرهای داخل مانیتور رویه های داخلی خودشه که اونا رو هم همرمان نمیشه فراخوانی کرد.
ولی گزینه ۱ رو هم کمی مشکل دارم.
(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۹ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط:(13 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۷ ق.ظ)e.sharmi نوشته شده توسط: چون تنها راه دسترسی به متغیرهای داخل مانیتور رویه های داخلی خودشه که اونا رو هم همرمان نمیشه فراخوانی کرد.
انحصار مقابل نقض نمیشه چون اگه یکی توی مانیتور باشه و دیگری بخواد وارد بشه به خواب میره مگر این که اولی به خواب رفته باشه که در هر صورت هیچ وقت دونفر نمیتونن وارد مانیتور بشن.
(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۹ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط:خب منم همینو میگم.(13 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۷ ق.ظ)e.sharmi نوشته شده توسط: چون تنها راه دسترسی به متغیرهای داخل مانیتور رویه های داخلی خودشه که اونا رو هم همرمان نمیشه فراخوانی کرد.
انحصار مقابل نقض نمیشه چون اگه یکی توی مانیتور باشه و دیگری بخواد وارد بشه به خواب میره مگر این که اولی به خواب رفته باشه که در هر صورت هیچ وقت دونفر نمیتونن وارد مانیتور بشن.
(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۷ ق.ظ)dzzv_13 نوشته شده توسط: گزینه ۱ و ۴ عکس همدیگر هستندمتغیر مشترک که داریم ولی امکان دسترسی همزمان وجود نداره.
توی مانیتور انحصارمتقابل نقص نمیشود .. تازه برخلاف سمافورها , انحصارمتقابل بصورت خودکار توسط کامپایلر صورت میگیرد
گزینه ۴ هم که میگه ناسازگاری در مقادیر متغیرهای مشترک رخ بده که اگر چنین چیزی رخ بده که عملا فرایند ها با هم وارد میشوند و انحصارمتقابل رد میشه
درضمن مگر در مانیتور ما متغیر مشترک داریم که بخوایم مقادیرش رو تغییر بدیم ؟؟ این کار توسط کامپایلرجان اداره میشه ..
(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۵ ق.ظ)e.sharmi نوشته شده توسط: خب منم همینو میگم.
این یعنی گزینه ۱ هم اتفاق نخواهد افتاد. غیر از اینه؟
(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۰ ق.ظ)hosshah نوشته شده توسط: خانم اون درصد هایی که من گفتم و کلا اون اطلاعاتی که دادم واسه این آزمون آخریه بودا ولی این برای جامع دومهما نه که خودمون دو تا جامع داشتیم ! فکر کردم برای شما هم دو تا بود!
(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۸ ق.ظ)hoomanab نوشته شده توسط: اگه دکتر حقیقت بود مطمینا مینوشت " سخنی با طراح: ...."
روح منی حقیقت، بت شکنی حقیقت
Sent from my SM-T210R using Tapatalk
(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۸ ق.ظ)hosshah نوشته شده توسط:ممنون از توضیحاتتون. براتون لینک پارسه رو هم گذاشتم تو اون تاپیک.(13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۵ ق.ظ)e.sharmi نوشته شده توسط: ما نه که خودمون دو تا جامع داشتیم ! فکر کردم برای شما هم دو تا بود!
حالا این آزمونش آسون تر بود ، سخت تر بود ؟
این آزمونی که شما دادین من هم ۵۰ زدم ولی دوم شده بودم اولی ۵۱ زده بود
موضوعهای مرتبط با این موضوع... |
|||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
خاموش شدن مانیتور بعد از ۳ ثانیه | sina_bhh | ۸ | ۵,۳۴۱ |
۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۲۷ ق.ظ آخرین ارسال: crevice |
|
تغییر ابعاد صفحه مانیتور CRT | j100 | ۲ | ۳,۱۵۲ |
۰۷ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۵ ب.ظ آخرین ارسال: j100 |
|
آیا امکان بن بست بر روی متغیرهای شرطی داخل مانیتور وجود دارد؟ | masoud67 | ۱ | ۱,۶۴۳ |
۰۲ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۲ ق.ظ آخرین ارسال: Riemann |
|
متصل کردن دو مانیتور به یک کیس | abraham | ۴ | ۷,۰۴۹ |
۱۲ تیر ۱۳۹۲ ۰۲:۵۵ ق.ظ آخرین ارسال: one hacker alone |
|
همروندی فرایند ها (سمافور مانیتور) | mammad_asir | ۲ | ۶,۰۸۸ |
۱۵ آبان ۱۳۹۱ ۰۳:۲۲ ب.ظ آخرین ارسال: Fardad-A |
|
نرم افزار مانیتورینگ برای اینترنت | pos | ۶ | ۴,۷۱۴ |
۰۳ فروردین ۱۳۹۱ ۰۲:۳۱ ق.ظ آخرین ارسال: aatwo |