مانیتور - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
مانیتور - e.shrm - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۳۸ ق.ظ
این سوال جوابشو میدونما! این پاسخ نامه یکم قاطی زده! میخوام مطمئن شم. |
RE: مانیتور - Riemann - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ ق.ظ
گزینه ۴ میشه. |
Re: RE: مانیتور - unicornux - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ
(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: گزینه ۴ میشه. فکر کنم منظور منم گزینه شما بود!:-D Sent from my ME172V using Tapatalk |
RE: مانیتور - e.shrm - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۱ ق.ظ
میشه لطفا هر دوتون توضیح کوتاه بدید. من بین ۴ و ۱ شک داشتم دقیقا. فکر میکنم اون گزینه ۱ به خاطر ذکر منابع ، مشکل داره. |
RE: مانیتور - Riemann - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۲ ق.ظ
(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ)unicornux نوشته شده توسط:(13 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: گزینه ۴ میشه. البته من سایر گزینه ها نظری ندارم، ولی تا اونجایی که یادمه توی مانیتور متغیر های شرطی واسشون انحصار متقابل برقرار بود و نمیشه مقادیرشون بهم بخورن، البته دقیق یادم نیست. |
RE: مانیتور - unicornux - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۶ ق.ظ
من فقط میدونم مانیتور چون انحصار متقابل و بر عهده کامپایلر گذاشته برنامه نویس لازم نیست این موضوع رو رعایت کنه. راستش فکر میکنم گزینه ۱ فقط کلمه انحصار متقابل و استفاده کرده ولی گزینه ۴ مفهوم حرفمو گفته، Sent from my ME172V using Tapatalk |
RE: مانیتور - e.shrm - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۷ ق.ظ
۴ که درسته. چون تنها راه دسترسی به متغیرهای داخل مانیتور رویه های داخلی خودشه که اونا رو هم همرمان نمیشه فراخوانی کرد. ولی گزینه ۱ رو هم کمی مشکل دارم. |
RE: مانیتور - Riemann - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۹ ق.ظ
(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۷ ق.ظ)e.sharmi نوشته شده توسط: چون تنها راه دسترسی به متغیرهای داخل مانیتور رویه های داخلی خودشه که اونا رو هم همرمان نمیشه فراخوانی کرد. انحصار مقابل نقض نمیشه چون اگه یکی توی مانیتور باشه و دیگری بخواد وارد بشه به خواب میره مگر این که اولی به خواب رفته باشه که در هر صورت هیچ وقت دونفر نمیتونن وارد مانیتور بشن. |
RE: مانیتور - tayebe68 - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۲ ق.ظ
به نظر منم گزینه ۴ میشه هر لحظه فقط یک فرایند در مانیتور فعاله، پس امکان ناسازگاری وجود نداره |
RE: مانیتور - izadan11 - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۵ ق.ظ
(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۹ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط:(13 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۷ ق.ظ)e.sharmi نوشته شده توسط: چون تنها راه دسترسی به متغیرهای داخل مانیتور رویه های داخلی خودشه که اونا رو هم همرمان نمیشه فراخوانی کرد. الان این یعنی تایید گزینه ی ۱ یا ردتایید گزینه ی۴؟ |
RE: مانیتور - e.shrm - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۵ ق.ظ
(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۹ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط:خب منم همینو میگم.(13 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۷ ق.ظ)e.sharmi نوشته شده توسط: چون تنها راه دسترسی به متغیرهای داخل مانیتور رویه های داخلی خودشه که اونا رو هم همرمان نمیشه فراخوانی کرد. این یعنی گزینه ۱ هم اتفاق نخواهد افتاد. غیر از اینه؟ |
RE: مانیتور - hoomanab - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۸ ق.ظ
اگه دکتر حقیقت بود مطمینا مینوشت " سخنی با طراح: ...." روح منی حقیقت، بت شکنی حقیقت Sent from my SM-T210R using Tapatalk |
RE: مانیتور - hosshah - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۰ ق.ظ
خانم اون درصد هایی که من گفتم و کلا اون اطلاعاتی که دادم واسه این آزمون آخریه بودا ولی این برای جامع دومه (۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۵ ق.ظ)e.sharmi نوشته شده توسط: خب منم همینو میگم. خب مگه بن بست توی مانیتور اتفاق میفته؟ من که میگم این سوال ارزش بحث نداره |
RE: مانیتور - e.shrm - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۵ ق.ظ
(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۰ ق.ظ)hosshah نوشته شده توسط: خانم اون درصد هایی که من گفتم و کلا اون اطلاعاتی که دادم واسه این آزمون آخریه بودا ولی این برای جامع دومهما نه که خودمون دو تا جامع داشتیم ! فکر کردم برای شما هم دو تا بود! حالا این آزمونش آسون تر بود ، سخت تر بود ؟ (۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۸ ق.ظ)hoomanab نوشته شده توسط: اگه دکتر حقیقت بود مطمینا مینوشت " سخنی با طراح: ...." |
RE: مانیتور - hosshah - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۸ ق.ظ
(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۵ ق.ظ)e.sharmi نوشته شده توسط: ما نه که خودمون دو تا جامع داشتیم ! فکر کردم برای شما هم دو تا بود! این آزمونی که شما دادین من هم ۵۰ زدم ولی دوم شده بودم اولی ۵۱ زده بود |