زمان کنونی: ۱۶ آبان ۱۴۰۳, ۱۲:۱۳ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
جدیدا زمانی که سیستم رو روشن میکنم حدود ۳ ثانیه تصویر هست و بعدش تصویر میره. با روشن و خاموش کردن مجدد مانیتور بازهم فقط ۳ ثانیه تصویر هست و دوباره تصویر میره. چندین بار این کار را انجام دادم ولی همینطور هستش. چراغ مانیتور هم که در طول این فرآبند روشن است.
مانیتور را با لپ تاپ چک کردم و بازهم همچین مشکلی داره. مدل مانیتور هم XEROX هستش.
به نظرتون مشکل چیه؟
علم زیباست وقتی هزینهٔ گذران زندگی از آن تامین نشود (انیشتین)
بنظر من هم می تونه مشکل از کابل باشه اگه مانیتورت LED و LCD باشه. گاهن من دیدم تو شرکت به خاطر خراب بودن کابل VGA مانیتور، صفحه رنگهاش بهم میخوره یا سیاه میشه، به پین های کابل هم نگاه کن.
اما CRT باشه احتمالا دیگه ترکیده و نشه کاری کرد.
گام به گام چک کن ببین از کجاست دیگه، از کابل طرف کیس و بعد خوده مانیتور شروع کن.
مانیتور LCD هستش.
پین های کابل رو نگاه کردم. اما نه پین ها شکسته بود و نه خم شده بود.
کابل هم با مانیتور یکی هستش (مثلا کابل تلویزیون) و نمیشه فعلا با کابل دیگه ای بررسی کنم مگر اینکه مانیتور باز بشه.
ممنون از پاسختون
این راه حلی که میگم رو امتحان کن،یه بار واس یکی جواب داد، شاید برا توام درست شه.
باید Brightness رو بیاری پایین ،کلن زیر ۵۰ باشه، بعد چند سری دیگه امتحان کن ،ینی خاموش روشن کن،تا اینکه دیگه خاموش نشه.
بعد اینکه دیگه خاموش نشد Brightness رو میتونی آروم آروم و مرحله ای ۱۰تا ۱۰تا ببری بالا .فقط اگه برات مشکی نیس بالای ۹۰ نذار که دوباره خاموش نشه.
سلام
بنده خودم این مشکل رو داشتم
یه چیپی داخلش هست اسمش یادم نیست اون مشکل داره
من ۲ سال پیش بردم نمایندگی برام عوض کردن ۴۰ تومن گرفت... البته مانیتور من سامسونگ شرکتی بود... در ضمن طرف تاکیید کرد حدالامکان کم روشن بذارش چون چیپ به مرور بازم اینجوری میشه!!!
(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۲ ق.ظ)Sadi_gh نوشته شده توسط: این راه حلی که میگم رو امتحان کن،یه بار واس یکی جواب داد، شاید برا توام درست شه.
باید Brightness رو بیاری پایین ،کلن زیر ۵۰ باشه، بعد چند سری دیگه امتحان کن ،ینی خاموش روشن کن،تا اینکه دیگه خاموش نشه.
بعد اینکه دیگه خاموش نشد Brightness رو میتونی آروم آروم و مرحله ای ۱۰تا ۱۰تا ببری بالا .فقط اگه برات مشکی نیس بالای ۹۰ نذار که دوباره خاموش نشه.
تست کنید و حتما خبر بده جواب داد یا نه
ببخشید دیر جواب میدم
این کار رو که گفتی انجام دادم و مشکل حل شد!
ممنون دوست عزیز
گرایش: سایر وضعیت: تعیین نشده دانشگاه: --- مقبولیت: ۱۲۸/۳+ امتیاز مانشت : ۲۰۳۹ رتبه: ۵امتیاز تاریخ مانشت: ۴۸۰۹ رتبه: ۲۸
خاموش شدن مانیتور بعد از ۳ ثانیه
چندتا مشکل ممکنه وجود داشته باشه:
۱- پورت گرافیکتون شل شده باشه و یا خراب شده باشه..
۲-بعضی مواقع کثیفی بیش از حد هم ممکنه این مشکلو ایجاد کنه
۳- مهمتر از همه؛ ممکنه که چیپ ست کارت گرافیکتون مشکل پیدا کرده باشه که در اثر کار کردن زیاد بویژه بازی کردن زیاد این اتفاق می افته. در این حالت باید چیپ ست گرافیکتونو تعویض کنین. اگه بعد از مدتی روشن و خاموش میشه مانیتور و یا رنگ صفحه هم بعضی مواقع عوض شد بدونین که مشکل از چیپ ست گرافیکتونه...البته اوایل فقط صفحه خاموش میشه..