۰
subtitle
ارسال: #۱

مانیتور
این سوال جوابشو میدونما!
این پاسخ نامه یکم قاطی زده!
میخوام مطمئن شم.
این پاسخ نامه یکم قاطی زده!
میخوام مطمئن شم.
۰
۰
ارسال: #۳

Re: RE: مانیتور
ارسال: #۴

RE: مانیتور
(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ)unicornux نوشته شده توسط:(13 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: گزینه ۴ میشه.
فکر کنم منظور منم گزینه شما بود!:-D
Sent from my ME172V using Tapatalk
البته من سایر گزینه ها نظری ندارم، ولی تا اونجایی که یادمه توی مانیتور متغیر های شرطی واسشون انحصار متقابل برقرار بود و نمیشه مقادیرشون بهم بخورن، البته دقیق یادم نیست.
۰
ارسال: #۵

من فقط میدونم مانیتور چون انحصار متقابل و بر عهده کامپایلر گذاشته برنامه نویس لازم نیست این موضوع رو رعایت کنه. راستش فکر میکنم گزینه ۱ فقط کلمه انحصار متقابل و استفاده کرده ولی گزینه ۴ مفهوم حرفمو گفته،
۰
ارسال: #۶

۴ که درسته. چون تنها راه دسترسی به متغیرهای داخل مانیتور رویه های داخلی خودشه که اونا رو هم همرمان نمیشه فراخوانی کرد.
ولی گزینه ۱ رو هم کمی مشکل دارم.
ارسال: #۷

(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۷ ق.ظ)e.sharmi نوشته شده توسط: چون تنها راه دسترسی به متغیرهای داخل مانیتور رویه های داخلی خودشه که اونا رو هم همرمان نمیشه فراخوانی کرد.
انحصار مقابل نقض نمیشه چون اگه یکی توی مانیتور باشه و دیگری بخواد وارد بشه به خواب میره مگر این که اولی به خواب رفته باشه که در هر صورت هیچ وقت دونفر نمیتونن وارد مانیتور بشن.
ارسال: #۸

(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۹ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط:(13 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۷ ق.ظ)e.sharmi نوشته شده توسط: چون تنها راه دسترسی به متغیرهای داخل مانیتور رویه های داخلی خودشه که اونا رو هم همرمان نمیشه فراخوانی کرد.
انحصار مقابل نقض نمیشه چون اگه یکی توی مانیتور باشه و دیگری بخواد وارد بشه به خواب میره مگر این که اولی به خواب رفته باشه که در هر صورت هیچ وقت دونفر نمیتونن وارد مانیتور بشن.
الان این یعنی تایید گزینه ی ۱ یا ردتایید گزینه ی۴؟
ارسال: #۹

(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۹ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط:خب منم همینو میگم.(13 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۷ ق.ظ)e.sharmi نوشته شده توسط: چون تنها راه دسترسی به متغیرهای داخل مانیتور رویه های داخلی خودشه که اونا رو هم همرمان نمیشه فراخوانی کرد.
این یعنی گزینه ۱ هم اتفاق نخواهد افتاد. غیر از اینه؟
ارسال: #۱۰

۰
ارسال: #۱۱

به نظر منم گزینه ۴ میشه
هر لحظه فقط یک فرایند در مانیتور فعاله، پس امکان ناسازگاری وجود نداره
هر لحظه فقط یک فرایند در مانیتور فعاله، پس امکان ناسازگاری وجود نداره
۰
ارسال: #۱۲

اگه دکتر حقیقت بود مطمینا مینوشت " سخنی با طراح: ...."
روح منی حقیقت، بت شکنی حقیقت
Sent from my SM-T210R using Tapatalk
۰
ارسال: #۱۳

گزینه ۱ و ۴ عکس همدیگر هستند
توی مانیتور انحصارمتقابل نقص نمیشود .. تازه برخلاف سمافورها , انحصارمتقابل بصورت خودکار توسط کامپایلر صورت میگیرد
گزینه ۴ هم که میگه ناسازگاری در مقادیر متغیرهای مشترک رخ بده که اگر چنین چیزی رخ بده که عملا فرایند ها با هم وارد میشوند و انحصارمتقابل رد میشه
درضمن مگر در مانیتور ما متغیر مشترک داریم که بخوایم مقادیرش رو تغییر بدیم ؟؟ این کار توسط کامپایلرجان اداره میشه ..
توی مانیتور انحصارمتقابل نقص نمیشود .. تازه برخلاف سمافورها , انحصارمتقابل بصورت خودکار توسط کامپایلر صورت میگیرد
گزینه ۴ هم که میگه ناسازگاری در مقادیر متغیرهای مشترک رخ بده که اگر چنین چیزی رخ بده که عملا فرایند ها با هم وارد میشوند و انحصارمتقابل رد میشه
درضمن مگر در مانیتور ما متغیر مشترک داریم که بخوایم مقادیرش رو تغییر بدیم ؟؟ این کار توسط کامپایلرجان اداره میشه ..
ارسال: #۱۴

(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۷ ق.ظ)dzzv_13 نوشته شده توسط: گزینه ۱ و ۴ عکس همدیگر هستندمتغیر مشترک که داریم ولی امکان دسترسی همزمان وجود نداره.
صورت سوال گفته که کدوم مورد رخ نمیده ، شما هم میگید نقض انحصار متقابل رخ نمیده این یعنی گزینه ۱/ گزینه ۴ که هم طبق تعریف سمافور درسته.
سوالش غلطه به نظرم. ممنون از همه دوستان.
ارسال: #۱۵

من میخواستم بدونم الان گزینه ۲ و ۳ هم میتونن هم مفهوم باشن یا نه. چون اگه بن بست بشه خب اون فرایندی که داخل بود دیگه نمیتونی Signal بزنه تا کسه دیگه ای بیدار بشه. یعنی جفتشون احتمال وقوع دارن تو این سوال؟
-۱
ارسال: #۱۶

میشه لطفا هر دوتون توضیح کوتاه بدید.
من بین ۴ و ۱ شک داشتم دقیقا.
فکر میکنم اون گزینه ۱ به خاطر ذکر منابع ، مشکل داره.
من بین ۴ و ۱ شک داشتم دقیقا.
فکر میکنم اون گزینه ۱ به خاطر ذکر منابع ، مشکل داره.
ارسال: #۱۷

خانم اون درصد هایی که من گفتم و کلا اون اطلاعاتی که دادم واسه این آزمون آخریه بودا ولی این برای جامع دومه
خب مگه بن بست توی مانیتور اتفاق میفته؟
من که میگم این سوال ارزش بحث نداره
(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۵ ق.ظ)e.sharmi نوشته شده توسط: خب منم همینو میگم.
این یعنی گزینه ۱ هم اتفاق نخواهد افتاد. غیر از اینه؟
خب مگه بن بست توی مانیتور اتفاق میفته؟
من که میگم این سوال ارزش بحث نداره
ارسال: #۱۸

(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۰ ق.ظ)hosshah نوشته شده توسط: خانم اون درصد هایی که من گفتم و کلا اون اطلاعاتی که دادم واسه این آزمون آخریه بودا ولی این برای جامع دومهما نه که خودمون دو تا جامع داشتیم ! فکر کردم برای شما هم دو تا بود!
حالا این آزمونش آسون تر بود ، سخت تر بود ؟
(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۸ ق.ظ)hoomanab نوشته شده توسط: اگه دکتر حقیقت بود مطمینا مینوشت " سخنی با طراح: ...."
ارسال: #۱۹

ارسال: #۲۰

(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۸ ق.ظ)hosshah نوشته شده توسط:ممنون از توضیحاتتون. براتون لینک پارسه رو هم گذاشتم تو اون تاپیک.(13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۵ ق.ظ)e.sharmi نوشته شده توسط: ما نه که خودمون دو تا جامع داشتیم ! فکر کردم برای شما هم دو تا بود!
حالا این آزمونش آسون تر بود ، سخت تر بود ؟
این آزمونی که شما دادین من هم ۵۰ زدم ولی دوم شده بودم اولی ۵۱ زده بود
موضوعهای مرتبط با این موضوع... |
|||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
خاموش شدن مانیتور بعد از ۳ ثانیه | sina_bhh | ۸ | ۴,۹۱۶ |
۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۲۷ ق.ظ آخرین ارسال: crevice |
|
تغییر ابعاد صفحه مانیتور CRT | j100 | ۲ | ۲,۹۵۶ |
۰۷ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۵ ب.ظ آخرین ارسال: j100 |
|
آیا امکان بن بست بر روی متغیرهای شرطی داخل مانیتور وجود دارد؟ | masoud67 | ۱ | ۱,۵۱۴ |
۰۲ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۲ ق.ظ آخرین ارسال: Riemann |
|
متصل کردن دو مانیتور به یک کیس | abraham | ۴ | ۶,۷۳۴ |
۱۲ تیر ۱۳۹۲ ۰۲:۵۵ ق.ظ آخرین ارسال: one hacker alone |
|
همروندی فرایند ها (سمافور مانیتور) | mammad_asir | ۲ | ۵,۸۳۵ |
۱۵ آبان ۱۳۹۱ ۰۳:۲۲ ب.ظ آخرین ارسال: Fardad-A |
|
نرم افزار مانیتورینگ برای اینترنت | pos | ۶ | ۴,۳۸۸ |
۰۳ فروردین ۱۳۹۱ ۰۲:۳۱ ق.ظ آخرین ارسال: aatwo |
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close