۰
subtitle
ارسال: #۱

۸۲ کنکور۹۱///تخمین المور
سلام دوستان
میشه حلشو بنویسید
شاید امسالم بدن
میشه حلشو بنویسید
شاید امسالم بدن
۱
ارسال: #۳

RE: 82 کنکور۹۱///تخمین المور
(۱۲ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۰ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط: عکس راه حل تو لینک پایین. اگه نتونستین بخونین بگید با کیفیتر بزارم.
سوالی هم بود در خدمتم.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
ممنون کیفیت عالیه !
دست مریزاد
فقط کلید که گفته ۶۴ میشه...کلید غلط داره یا من اشتباه میبینم یا چی ؟!
ارسال: #۴

(۱۲ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۴ ب.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط:(12 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۰ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط: عکس راه حل تو لینک پایین. اگه نتونستین بخونین بگید با کیفیتر بزارم.
سوالی هم بود در خدمتم.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
ممنون کیفیت عالیه !
دست مریزاد
کلید اولیه یادمه اشتباه گفته بود. یادم نیست بعدن تصحیح کردن یا مثل خطای چسبندگی پارسال گذاشتن یادگاری بمونه.
ارسال: #۵

(۱۲ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۹ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط:(12 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۴ ب.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط:(12 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۰ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط: عکس راه حل تو لینک پایین. اگه نتونستین بخونین بگید با کیفیتر بزارم.
سوالی هم بود در خدمتم.
ممنون کیفیت عالیه !
دست مریزاد
کلید اولیه یادمه اشتباه گفته بود. یادم نیست بعدن تصحیح کردن یا مثل خطای چسبندگی پارسال گذاشتن یادگاری بمونه.
واقعاکه با این سوالا و گزینه هاشو و جواباشون
آخه واسه چی با آینده جوونااا بازی میکنین !!!!؟(((((((((
کلید نهایی ۹۱ و ندارم االبته شاید اونجا درست باشه
۰
۰
ارسال: #۷

روم به دیوار یه سوال از این المور دارم
وقتی مسیرو تعیین می کنیم، خازن هایی که توو مسر نیستن تا کجا باید حساب شن توو شاخه های دیگه؟
مثالشم همین سوال پارسه جامع دوم
چرا دوبار نوشته (C * ( R+R ؟؟؟
وقتی مسیرو تعیین می کنیم، خازن هایی که توو مسر نیستن تا کجا باید حساب شن توو شاخه های دیگه؟
ارسال: #۸

(۱۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۶ ب.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: روم به دیوار یه سوال از این المور دارم
اشتباه نوشته! درواقع شکل رو اشتباه کشیده. بعد از مقاومت دوم تو مسیر یک خازن داریم. همونطور که گفتم هر خازن و مقاومت یک ترانزیستور هستش. نمیشه مقاومت خالی داشته باشیم.
ارسال: #۹

(۱۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۵ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط:(14 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۶ ب.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: روم به دیوار یه سوال از این المور دارم
اشتباه نوشته! درواقع شکل رو اشتباه کشیده. بعد از مقاومت دوم تو مسیر یک خازن داریم. همونطور که گفتم هر خازن و مقاومت یک ترانزیستور هستش. نمیشه مقاومت خالی داشته باشیم.
یعنی اگه اونجا یه خازن در نظر بگیریم، شما چطور به دست میاری تأخیرو ؟
ارسال: #۱۰

(۱۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۹ ب.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط:(14 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۵ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط:(14 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۶ ب.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: روم به دیوار یه سوال از این المور دارم
همینجوری که پارسه بدست آورده.
ارسال: #۱۱

(۱۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۲۲ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط:(14 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۹ ب.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط:(14 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۵ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط:(14 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۶ ب.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: روم به دیوار یه سوال از این المور دارم
همینجوری که پارسه بدست آورده.
آخه پارسه همه خازنارو در نظر گرفته توو همه شاخه ها
یعنی طبق گفته شما اول مقاومت اولو در همه خازنای توو شاخه های غیر شاخه اصلی ضرب می کنیم و کاری هم نداریم چندتا مقاومت بینشونه!
مرحله دوم توو مسیر اصلی به تعداد مقاومت ها به خازن هاشون ضرب می کنیم
بعدم جمع میکنیم
درست درس پس دادم ؟
طبق جوابی که خانم انرژی مثبت بود فک کنم گذاشتن اینطوری میشه:
با شماره گذاری مقاومتها:
R1 اشتراکش با R1+ R2 + R4 + R A میشه R1
R1+R2+R3 اشتراکش با R1+ R2 + R4 + R A میشه R1+R2
R1+R5 اشتراکش با R1+ R2 + R4 + R A میشه R1
R1+R5+R6 اشتراکش با R1+ R2 + R4 + R A میشه R1
R1+R5+R6+R7 اشتراکش با R1+ R2 + R4 + R A میشه R1
R1+R2 اشتراکش با R1+ R2 + R4 + R A میشه R1+R2
R1+R2+R4 اشتراکش با R1+ R2 + R4 + R A میشه با R1+R2+R4
R1+ R2 + R4 + R A اشتراکش با R1+ R2 + R4 + R A میشه R1+ R2 + R4 + R A
در نتیجه با جمع همه اشتراکات داریم : ۱۵RC
امیدوارم درست فهمیده باشم، اینجا نوشتم که درس عبرتی باشد برای آیندگان
البته اگه غلط داره بازم بگید تا اصلاح شیم کامل...جوونیم و جاهل
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close