۱
subtitle
ارسال: #۱
[مهندسی کامپیوتر ۹۲] سوال ۷۳ مفاهیم چند نخی
سلام
کسی میتونه توضیح بهتری نسبت به پاسخ تشریحی (!) این سوال بده؟!
کسی میتونه توضیح بهتری نسبت به پاسخ تشریحی (!) این سوال بده؟!
![[تصویر: 242001_problem_OS_92.gif]](https://img.manesht.ir/242001_problem_OS_92.gif)
(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۳ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(08 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۲۱ ب.ظ)fsi2013 نوشته شده توسط: تصحیح شد
مرسی از توضیح خوب و کاملتون
من یه سوال دیگه دارم
میخوام ببینم اگه تو گزینه ۳ فقط یک به یک میومد (از چند به یک اسمی برده نمیشد) اون عبارت درست میشه؟؟؟ مرسی
(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۶ ب.ظ)fsi2013 نوشته شده توسط: خواهش میکنم دوست عزیز
اول از همه من جواب رو یه مقدار کمی ویرایش کردم ، یه جایی گفته بودم موازی سازی یعنی همون همزمانی که تصحیحش کردم.دقیقا موازی سازی با همزمانی یکی نیستن.همزمانی کلا یعنی اینکه شما یه task یا چند task رو بتونی به صورت همزمان پیش ببری.یعنی یه مقدار از این اجرا کنی یه مقدار از اون و ....!یعنی کلا میتونیم روی یه پردازنده تک هسته ای همزمانی داشته باشیم منظورم کلمه Concurrency هستش. وکلمه Parallelism یعنی موازی سازی یعنی روی چند تا cpu اجرای موازی داشته باشیم.خلاصه بگذریم
در مورد سوال شما باتوجه به برداشتی که من از همزمانی دارم و توضیحاتی که دادم فک میکنم یک به یک و چند به یک امکان همزمانی کامل رو داره.حالا اگه منظور شاعر (همون طراح) از همزمانی کامل همون موازی سازی باشه بازم به نظرم امکان موازی سازی توی حالت یک به یک داره.
(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۶ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:چرا؟!! شما توی حالت چند به یک از یه جایی به بعد دیگه فقط یه نخ دارین!دیگ هیچ همزمانی هم وجود نداره.یعنی همون نقطه ای که تمام thread ها دارن با یه نخ سطح هسته کار میکنن پس شما نمیتونید همزمانی داشته باشید.(13 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۶ ب.ظ)fsi2013 نوشته شده توسط: خواهش میکنم دوست عزیز
اول از همه من جواب رو یه مقدار کمی ویرایش کردم ، یه جایی گفته بودم موازی سازی یعنی همون همزمانی که تصحیحش کردم.دقیقا موازی سازی با همزمانی یکی نیستن.همزمانی کلا یعنی اینکه شما یه task یا چند task رو بتونی به صورت همزمان پیش ببری.یعنی یه مقدار از این اجرا کنی یه مقدار از اون و ....!یعنی کلا میتونیم روی یه پردازنده تک هسته ای همزمانی داشته باشیم منظورم کلمه Concurrency هستش. وکلمه Parallelism یعنی موازی سازی یعنی روی چند تا cpu اجرای موازی داشته باشیم.خلاصه بگذریم
در مورد سوال شما باتوجه به برداشتی که من از همزمانی دارم و توضیحاتی که دادم فک میکنم یک به یک و چند به یک امکان همزمانی کامل رو داره.حالا اگه منظور شاعر (همون طراح) از همزمانی کامل همون موازی سازی باشه بازم به نظرم امکان موازی سازی توی حالت یک به یک داره.
مرسی لطف کردین
ولی اینجوری که گزینه ۳ هم درست میشه
(۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۳ ب.ظ)fsi2013 نوشته شده توسط: سلام این مطلب به خوبی توی کتاب سیلبرشاتس گفته شده و عکس هاش هم موجودهدوست عزیزمیدونید تو کدوم یکی از بخش های لینکی گذاشتی درمورد زمانبندی نخ ها صحبت شده؟.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
....
بقیه اسلاید ها ی کتاب سیلبر شاتس رو هم میتونید به تفکیک بخش توی این لینک ببینید
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
(۱۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۸ ب.ظ)atenaa نوشته شده توسط:(08 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۳ ب.ظ)fsi2013 نوشته شده توسط: سلام این مطلب به خوبی توی کتاب سیلبرشاتس گفته شده و عکس هاش هم موجودهدوست عزیزمیدونید تو کدوم یکی از بخش های لینکی گذاشتی درمورد زمانبندی نخ ها صحبت شده؟.
....
بقیه اسلاید ها ی کتاب سیلبر شاتس رو هم میتونید به تفکیک بخش توی این لینک ببینید
(۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۱۸ ق.ظ)آنجلا نوشته شده توسط: با توجه به عکسی که توی لینک سومی هست مطالب رو دنبال کن نخ و سوزن و همه چی دستت میاد....
(۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۹ ب.ظ)e.sharmi نوشته شده توسط:(08 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۱۸ ق.ظ)آنجلا نوشته شده توسط: با توجه به عکسی که توی لینک سومی هست مطالب رو دنبال کن نخ و سوزن و همه چی دستت میاد....
چه کتابیه؟
(۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۱۸ ق.ظ)آنجلا نوشته شده توسط: با توجه به عکسی که توی لینک سومی هست مطالب رو دنبال کن نخ و سوزن و همه چی دستت میاد....
(۰۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۲۵ ب.ظ)هاتف نوشته شده توسط: ولی اینجوری که گزینه ۳ هم درست میشه