۰
subtitle
ارسال: #۱

زمانبندی اولویت
سلام...برام توضیح میدید؟؟؟؟؟
۰
ارسال: #۲

RE: زمانبندی اولویت
اولویت یا همون priority مشخص میکنه که کدوم پروسس میتونه وارد cpu بشه.
صورت سوال گفته هرچی عدد اولویت بالاتر باشه نشون میده اولویت بیشتری داره.
تو این سوال p0 توی زمان ۰ وارد میشه.هیچ پروسس دیگری نیست که بخواد باهاش رقابت کنه که وارد cpu بشه پس خودش وارد میشه.عدد اولویتش هم ۳ هستش.زمان ۱ فرآیند p1 وارد میشه و عدد اولویت ۵ داره.پس اولویتش از p0 بیشتره.! طبق صورت سوال که گفته (عدد اولویت بالاتر یعنی اولویت بیشتر)
حالا باز صورت سوال گفته قابل پس گرفتن منظور اینه اگر فرایندی با اولویت بالاتر اومد میتونه cpu رو در اختیار بگیره/بالاتر منظور اینه بالاتر از اونایی باشه که منتظر cpu هستن و همینطور اونی که توی cpu هستش.
خوب واضحه که p1 میاد و cpu رو از p0 میگیره و کارشو انجام میده.چون بالاترین اولویت رو داره تا اخر کارش صبر میکنه.البته زمان سرویسش کلا ۱ میلی ثانیه است.یعنی توی زمان ۲ میلی ثانیه کارش تموم میشه.توی زمان ۲ فرایند p2 هم وارد میشه.پس الان فقط p0 , p2 منتظر cpu هستن چون اولویت p0 بالاتره به کارش ادامه میده و به همین ترتیب
کلا دوتا واژه مهمه تو این سوال یکی قابل پس گرفتن یکی هم اولویت.!
صورت سوال گفته هرچی عدد اولویت بالاتر باشه نشون میده اولویت بیشتری داره.
تو این سوال p0 توی زمان ۰ وارد میشه.هیچ پروسس دیگری نیست که بخواد باهاش رقابت کنه که وارد cpu بشه پس خودش وارد میشه.عدد اولویتش هم ۳ هستش.زمان ۱ فرآیند p1 وارد میشه و عدد اولویت ۵ داره.پس اولویتش از p0 بیشتره.! طبق صورت سوال که گفته (عدد اولویت بالاتر یعنی اولویت بیشتر)
حالا باز صورت سوال گفته قابل پس گرفتن منظور اینه اگر فرایندی با اولویت بالاتر اومد میتونه cpu رو در اختیار بگیره/بالاتر منظور اینه بالاتر از اونایی باشه که منتظر cpu هستن و همینطور اونی که توی cpu هستش.
خوب واضحه که p1 میاد و cpu رو از p0 میگیره و کارشو انجام میده.چون بالاترین اولویت رو داره تا اخر کارش صبر میکنه.البته زمان سرویسش کلا ۱ میلی ثانیه است.یعنی توی زمان ۲ میلی ثانیه کارش تموم میشه.توی زمان ۲ فرایند p2 هم وارد میشه.پس الان فقط p0 , p2 منتظر cpu هستن چون اولویت p0 بالاتره به کارش ادامه میده و به همین ترتیب
کلا دوتا واژه مهمه تو این سوال یکی قابل پس گرفتن یکی هم اولویت.!
۰
ارسال: #۴

جواب کدوم گزینه میشه ؟
چرا جواب من توی گزینه ها نیست ؟
مگه از متوسط زمان اجرا منظورش همون زمان برگشت پردازش (زمان پاسخ ) نیست ؟
ارسال: #۵

(۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ ب.ظ)H3NGAM3H نوشته شده توسط: جواب کدوم گزینه میشه ؟من حلش نکردم،راستش منم نفهمیدم منظورش از متوسط زمان اجرا چیه!اخه متوسط زمان اجرا میشه کل زمان اجرا تقسیم به تعداد فرایند ها که فرقی هم نمیکنه با چه الگوریتمی حل بشه با همه الگوریتم ها یکسانه!
به نظرم سوال دانشگاه آزاده نمیخواد زیاد جدیش بگیرین
به نظرم که نکته ی خاصی نداره،نمیخواد زیاد واسش وقت بذارین!
ارسال: #۶

[quote='H3NGAM3H' pid='242568' dateline='1390934631']
جواب کدوم گزینه میشه ؟
..................................................................................................
گزینه درست نداره،تو کتاب حقیقت گفته احتمالا منظورش میانگین زمان انتظاره که میشه ۷ گزینه۲
.................................................................................................
جواب کدوم گزینه میشه ؟
..................................................................................................
گزینه درست نداره،تو کتاب حقیقت گفته احتمالا منظورش میانگین زمان انتظاره که میشه ۷ گزینه۲
.................................................................................................
ارسال: #۷

(۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۹ ب.ظ)fsi2013 نوشته شده توسط:(08 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ ب.ظ)H3NGAM3H نوشته شده توسط: جواب کدوم گزینه میشه ؟من حلش نکردم،راستش منم نفهمیدم منظورش از متوسط زمان اجرا چیه!اخه متوسط زمان اجرا میشه کل زمان اجرا تقسیم به تعداد فرایند ها که فرقی هم نمیکنه با چه الگوریتمی حل بشه با همه الگوریتم ها یکسانه!
به نظرم سوال دانشگاه آزاده نمیخواد زیاد جدیش بگیرین
به نظرم که نکته ی خاصی نداره،نمیخواد زیاد واسش وقت بذارین!
آره ، دقیقا منم مثل شما فکر میکنم
ماهسان چرا اینقد سوالهای آزاد حل میکنی ؟:دی
ارسال: #۸

ماهسان چرا اینقد سوالهای آزاد حل میکنی ؟:دی
[/quote
تو سوالای آخر فصلم بود خب
البته من تو الویت دادن به فرآینداش مشکل داشتم.
[/quote
تو سوالای آخر فصلم بود خب
البته من تو الویت دادن به فرآینداش مشکل داشتم.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close