زمان کنونی: ۱۲ آذر ۱۴۰۳, ۰۷:۲۸ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
گرایش: مهندسی نرمافزار وضعیت: تعیین نشده مقبولیت: ۴۰/۵+ امتیاز تاریخ مانشت: ۱۸۵ رتبه: ۸۴۵
مدارک لازم جهت ثبت نام پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت ۹۲
سلام بچه ها
به همه اونایی که قبول شدن تبریک میگم و برای دوستانی قبول نشدن آرزوی موفقیت در کنکور ۹۳ دارم
سوالی داشتم
مدارک لازم برا ثبت نام چی هست؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید
good-wishes، در تاریخ ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۹ ب.ظ برای این مطلب یک پانوشت گذاشته است:
وضعیت: فارغ التحصیل کارشناسی مقبولیت: ۱۰+ امتیاز تاریخ مانشت: ۱۸ رتبه: ۳۶۳۴
من که کلا امسال شرکت نکرده بودم ولی توی تاپیک قبلی بعضیا دو دل بودن برن یا نه...
برام سواله چرا قبل اینکه ثبت نام کنن فکر نکردن؟ شاید یکی که قبول نشده خیلی دلش می خواسته بره... این ظلم نیست واقعا؟
good-wishes، در تاریخ ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۴۷ ب.ظ برای این مطلب یک پانوشت گذاشته است:
دلیل بسته شدن اون تاپیک که انشاا... میدونید چی بود ؟!
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
وضعیت: فارغ التحصیل کارشناسی مقبولیت: ۱۰+ امتیاز تاریخ مانشت: ۴ رتبه: ۷۱۷۵
دوستانی که علوم و تحقیقات کرمانشاه قبول شدن حتما یه سر به سایت بزنن ، قبل از مراجعه حضوری ( طبق تاریخ هایی که دانشگاه در سایت اعلام کرده ) باید یه سری مراحل رو اینترنتی انجام بدن ( اخذ کد دانشجویی ، واریز شهریه علی الحساب ، و دانلود فرمهای مربوطه ) ...
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.