۰
subtitle
ارسال: #۱

عدد همبندی! it88
سلام دوستان
منظور از عدد همبندی در این سوال چیه؟
منظور از عدد همبندی در این سوال چیه؟
۰
ارسال: #۲

RE: عدد همبندی! it88
خودمم نمیدونستم چی بود ولی وقتی حلش کردم فهمیدم منظورش تعداد مولفه های همبندی هست
چون با این فرض که ۱۰ تا مولفه همبندی داریم حلش کردم عدد ۵۹ گزینه ۱ را بدست آوردم
پست را اصلاح کردم.
اون گراف ۵ راسی که گفته باید حداقل شامل یک دور باشه تا درخت نباشه و جدایی از اون ۹ مولفه درختی که گفته باشه. پس با این اوصاف همون گزینه ۱ درست میشه و جواب سوال شما هم مشخص شد
چون با این فرض که ۱۰ تا مولفه همبندی داریم حلش کردم عدد ۵۹ گزینه ۱ را بدست آوردم
پست را اصلاح کردم.
اون گراف ۵ راسی که گفته باید حداقل شامل یک دور باشه تا درخت نباشه و جدایی از اون ۹ مولفه درختی که گفته باشه. پس با این اوصاف همون گزینه ۱ درست میشه و جواب سوال شما هم مشخص شد
ارسال: #۳

(۰۷ دى ۱۳۹۲ ۱۲:۰۸ ق.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: خودمم نمیدونستم چی بود ولی وقتی حلش کردم فهمیدم منظورش تعداد مولفه های همبندی هست
پست را اصلاح کردم.
منم به این پاسخ رسیدم و تاییدش میکنم.
ارسال: #۴

(۰۷ دى ۱۳۹۲ ۰۴:۴۶ ب.ظ)wokesh نوشته شده توسط:lممنون دوستان(07 دى ۱۳۹۲ ۱۲:۰۸ ق.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: خودمم نمیدونستم چی بود ولی وقتی حلش کردم فهمیدم منظورش تعداد مولفه های همبندی هست
پست را اصلاح کردم.
منم به این پاسخ رسیدم و تاییدش میکنم.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close