۰
subtitle
ارسال: #۱

زمان بندی دیسک
من توی چند جا که نگاه کردم هرکدوم الگوریتم های C-SCAN و Look و CLook رو از اونجایی که به اول یا آخر دیسک میرسن و میخوان برگردن یه جور متفاوت گفتن. ممنون میشم اگه یکی بگه دقیقا از اون قسمت به بعد هرکدومشون چیکار میکنن، که بدونم کدومش درسته.
۰
ارسال: #۲

RE: زمان بندی دیسک
(۲۶ آذر ۱۳۹۲ ۱۱:۰۵ ب.ظ)sadafak7 نوشته شده توسط: من توی چند جا که نگاه کردم هرکدوم الگوریتم های C-SCAN و Look و CLook رو از اونجایی که به اول یا آخر دیسک میرسن و میخوان برگردن یه جور متفاوت گفتن. ممنون میشم اگه یکی بگه دقیقا از اون قسمت به بعد هرکدومشون چیکار میکنن، که بدونم کدومش درسته.
سلام
C Scan (لوک نباشه) هر بار تا آخرین و بیرونی ترین سکتور میره بعد میاد از داخلی ترین و اولین سکتور (سکتور صفر) را میخونه و به سمت بیرون میره ولی لوک حلقوی فقط تا سکتوری که مراجعه داشته میره و بعد میاد از اولین سکتوری که مراجعه داشته شروع میکنه و اگر هر کدام حلقوی نباشند بعد از رسیدن به آخرین سکتور مسیرش را برعکس کرده به سمت ابتدای دیسک حرکت میکند یعنی بعد از آخرین سکتور فورا به ابتدای دیسک نمیرود.
ارسال: #۳

(۲۶ آذر ۱۳۹۲ ۱۱:۳۵ ب.ظ)misagh01 نوشته شده توسط:(26 آذر ۱۳۹۲ ۱۱:۰۵ ب.ظ)sadafak7 نوشته شده توسط: من توی چند جا که نگاه کردم هرکدوم الگوریتم های C-SCAN و Look و CLook رو از اونجایی که به اول یا آخر دیسک میرسن و میخوان برگردن یه جور متفاوت گفتن. ممنون میشم اگه یکی بگه دقیقا از اون قسمت به بعد هرکدومشون چیکار میکنن، که بدونم کدومش درسته.
سلام
C Scan (لوک نباشه) هر بار تا آخرین و بیرونی ترین سکتور میره بعد میاد از داخلی ترین و اولین سکتور (سکتور صفر) را میخونه و به سمت بیرون میره ولی لوک حلقوی فقط تا سکتوری که مراجعه داشته میره و بعد میاد از اولین سکتوری که مراجعه داشته شروع میکنه و اگر هر کدام حلقوی نباشند بعد از رسیدن به آخرین سکتور مسیرش را برعکس کرده به سمت ابتدای دیسک حرکت میکند یعنی بعد از آخرین سکتور فورا به ابتدای دیسک نمیرود.
خیلی ممنون از پاسختون
حالا C SCAN بعد از اینکه یه بیرونی ترن حلقه رفت، وقتی میخواد برگرده به صفر اون مدت زمان حساب میشه؟
ارسال: #۴

(۲۶ آذر ۱۳۹۲ ۱۱:۴۴ ب.ظ)sadafak7 نوشته شده توسط: خیلی ممنون از پاسختون
حالا C SCAN بعد از اینکه یه بیرونی ترن حلقه رفت، وقتی میخواد برگرده به صفر اون مدت زمان حساب میشه؟
خواهش میکنم، کاری نکردم.
البته در جوابی که دادم هر جا نوشتم سکتور باید میگفتم شیار (یا همون حلقه که شما فرمودید). اما جواب سوالتون این هست که بله فاصله بین بیرونی ترین حلقه و اولین حلقه حساب میشه البته زمان که در مسایل مستقیما حساب نمیشه همون فاصله حساب میشه و نکته دیگه اینکه آنطور که در کتاب سیستم عامل پوران (موسوی طیبی) اومده وقتی گفته Scan-C منظورش همون Look-C هست.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close