۰
subtitle
ارسال: #۱

حذف در B-tree
سلام
ممنون میشم اگر کسی حذف یک کلید دلخواه از B-tree رو توضیح بده یا لینکی یا منبعی چیزی معرفی کنه؟
ممنون میشم اگر کسی حذف یک کلید دلخواه از B-tree رو توضیح بده یا لینکی یا منبعی چیزی معرفی کنه؟
۱
ارسال: #۲

RE: حذف در B-tree
توی این پاورپوینت کامل توضیح داده
انگلیسیه ولی چون همش انیمیشنه و کامل به نظرم خوبه اول یه درخت ساخته ، بعد یه تمرین داده حل کنید ببینید فهمیدین طریقه ساختشو یا نه
بعدش حذف و حالت های مختلفشو توضیح داده
انگلیسیه ولی چون همش انیمیشنه و کامل به نظرم خوبه اول یه درخت ساخته ، بعد یه تمرین داده حل کنید ببینید فهمیدین طریقه ساختشو یا نه
ارسال: #۳

(۱۹ دى ۱۳۹۲ ۰۵:۴۶ ب.ظ)fsi2013 نوشته شده توسط: توی این پاورپوینت کامل توضیح داده
خیلی پاورپوینت خوبی یود. فقط تو اسلاید یکی مونده به آخر که یه مثال از حذف گفته، میتونید بگید موقع حذف ۱۴ چه حرکتایی انجام میشه که جوابش میشه اون؟ من هر کار کردم به اون جواب آخری که رسیده نرسیدم آخه. ممنون
ارسال: #۴

(۲۶ دى ۱۳۹۲ ۱۰:۲۰ ب.ظ)sadafak7 نوشته شده توسط:(19 دى ۱۳۹۲ ۰۵:۴۶ ب.ظ)fsi2013 نوشته شده توسط: توی این پاورپوینت کامل توضیح داده
خیلی پاورپوینت خوبی یود. فقط تو اسلاید یکی مونده به آخر که یه مثال از حذف گفته، میتونید بگید موقع حذف ۱۴ چه حرکتایی انجام میشه که جوابش میشه اون؟ من هر کار کردم به اون جواب آخری که رسیده نرسیدم آخه. ممنون
ببخشید من تست نکردم
۰
ارسال: #۵

حذفش مثل BST میشه. کوچکترین کلید زیر درخت راست یا بزرگترین کلید زیردرخت چت جای گره حذف شده میشینه
Sent from my SM-T210R using Tapatalk
۰
ارسال: #۶

سلام دوست عزیز با صحبت دوستمون که گفته مثل bst هست کاملا مخالف هستم اگه اینجوری بود کورمن اینقدر بال بال نمیزد و تو سه صفحه توضیح نمیداد عملیات حذف رو. بهتر مراجعه کنید به کورمن که البته بنظر من اونجا هم اصلا واضح نیست منم مشتاق راهنمایی دوستان هستم
۰
ارسال: #۷

Re: RE: حذف در B-tree
(۰۷ دى ۱۳۹۲ ۱۰:۳۲ ب.ظ)amin222 نوشته شده توسط: سلام دوست عزیز با صحبت دوستمون که گفته مثل bst هست کاملا مخالف هستم اگه اینجوری بود کورمن اینقدر بال بال نمیزد و تو سه صفحه توضیح نمیداد عملیات حذف رو. بهتر مراجعه کنید به کورمن که البته بنظر من اونجا هم اصلا واضح نیست منم مشتاق راهنمایی دوستان هستم
من کاملا عذر میخوام. حق با شماست. اون موقع b tree رو کامل نخونده بودم
۰
۰
ارسال: #۹

خیلی ممنون.
واقعا پاورپوینت عالی و جذابی بود.
.......
بخش ساخت B-Tree که کامل متوجه شدم ولی برای حذف فعلا درگیرم شاید که بشه متوجه شد.
واقعا پاورپوینت عالی و جذابی بود.
.......
بخش ساخت B-Tree که کامل متوجه شدم ولی برای حذف فعلا درگیرم شاید که بشه متوجه شد.
موضوعهای مرتبط با این موضوع... |
|||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
حذف اکانت | Alireza_1387 | ۴ | ۵,۸۳۲ |
۱۴ آذر ۱۴۰۱ ۰۸:۲۱ ب.ظ آخرین ارسال: shirin.kh90 |
|
حذف درس برای خواندن کنکور ارشد | sima84 | ۴ | ۵,۱۹۶ |
۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ ۰۹:۰۰ ب.ظ آخرین ارسال: عزیز دادخواه |
|
حذف ضمیر موصولی ☹ | jinubo | ۲ | ۷,۰۸۶ |
۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۶:۴۳ ب.ظ آخرین ارسال: jinubo |
|
حذف اضطراری دو درس در ارشد | asalimi | ۰ | ۲,۶۲۹ |
۰۸ آذر ۱۳۹۶ ۰۲:۳۲ ق.ظ آخرین ارسال: asalimi |
|
حذف وزارت علوم | H-Arshad | ۰ | ۱۰ |
۲۱ آبان ۱۳۹۶ ۰۱:۵۲ ب.ظ آخرین ارسال: H-Arshad |
|
با بدهی استقلال و پرسپولیس چند کلاس کپری حذف می شود؟ | H-Arshad | ۰ | ۴ |
۱۱ آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۰۹ ق.ظ آخرین ارسال: H-Arshad |
|
حذف فول بک آپ از هاست سی پنل | targol | ۰ | ۱,۸۶۰ |
۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۸:۴۹ ب.ظ آخرین ارسال: targol |
|
لطفا کمکم کنید: راهی برای حذف ویروس WNCRY هست؟ | hanie_M | ۱ | ۲,۶۵۱ |
۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۲:۱۴ ق.ظ آخرین ارسال: kilookiloo |
|
حذف لینک های نامناسب از سایت | azade1992 | ۰ | ۱,۹۶۳ |
۰۴ اسفند ۱۳۹۵ ۱۲:۲۲ ق.ظ آخرین ارسال: azade1992 |
|
حذف ویروس از کامپیوتر | لهمشد | ۵ | ۳,۹۸۸ |
۰۹ بهمن ۱۳۹۵ ۰۷:۴۳ ب.ظ آخرین ارسال: one hacker alone |
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close