معذرت می خوام تو تاپیکی که به من هیچ ربطی نداره دارم پست می دم!!
مدتیه این تاپیک همش پست می خوره اومدم ببینم چه خبره اینجا و همه پستها رو خوندم.
یکی از دوستان گفته بود:
نقل قول: اگه لطف کنید و جمعشون کنید و بفرستیم برای ۲۰:۳۰ و صرفا جهت اطلاع و جاهایی که می شناسیم فکر کنم کمی بجنبه سازمان سنجش.
خواستم بگم بهتره هر کسی خودش حضوری بره سازمان، این کارا جواب نمی ده.
تو کنکور کاردانی به کارشناسی ۸۸ یادمه سهمیه روزانه رو به تازگی حذف کرده بودند، در هیمن راستا دوباره تصمیم گرفتن به شدت سهمیه شبانهها رو کاهش بدهند، برای کنکور ۸۹ شایع شد که قرار نیست یکسری از دانشگاه های خوب دیگه در این مقطع پذیرش کنند و شبانهها هم قراره حذف بشه.
از اسفند ۸۹ تا حدود اردیبهشت بیشتر از ۶-۷ بار داوطلبین جلوی مجلس تجمع کردند!!
بارها به ۲۰:۳۰ زنگ زدند، نامه نگاری کردند و ..
نتیجه اینکه ظرفیت های روزانه و شبانه تهران حذف (برای داوطلبین معمولی) و دانشگاه های نسبتا سطح بالا پذیرش نکردند!!
سهمیه ای که به کارکنان فرهنگیان دادند ۲۲ هزار نفر بود که شایع شده بود فقط ۲۰۰۰ فرهنگی شرکت کردند!!!
دوست من با رتبه ۲۳۵ غیرانتفاهی تهران نیاورد و رفت کرمان!!
بعدها بار اعتراضات بالا گرفت و بخشی از ظرفیتها در تکمیل ظرفیت برگشت، من تو تکمیل ظرفیت تونستم از غیرانتفاهی تهران به دولتی روزانه برم!! البته بازم خیلیها قبول نشدن!!
ولی
ولی سازمان سنجش مجبور شد دست به کار عجیبی بزنه، منظورم تکمیل ظرفیت برای همه افراد،من جمله کسانی که قبول شدند و یک ترم رو گذروندند!! فکر نمی کنم اینکار سابقه داشته باشه!! بعد از قول مساعد سازمان سنجش بالاخره گزارش اون رو ۲۰:۳۰ و چند خبر تلوزیونی دیگه مختصرا پخش کرد!
اما بهر حال شد
امیدوارم برای شما هم، هر چند ممکنه طول بکشه، اما اگر حقی هست، ضایع نشه.