۱
subtitle
ارسال: #۱

سوال ۳۷ آی تی ۹۲(max heap)
سلام دوستان
در مورد سوال ۳۷ آی تی ۹۲ که در مورد حذف و درج یه عنصر دلخواه و همچنین کاهش یه مقدار خاص از یکی از عناصر درخت هست و سوال شده که چنتا از این موارد رو میشه با (o(log n انجام داد.
پاسخ هر سه مورد یعنی گزینه ی ۴ هست و من روی حذف یه عنصر دلخواه از درخت شک دارم که log n باشه و اگر میگفت حذف یه عنصر از درخت میشد بگی چون قطعا ریشه باید حذف بشه زمان log n هست اما حالا که گفته یه عنصر دلخواه باید اول درخت رو با زمان n بگردی تا عنصر رو پیدا کنی بعد در زمان log n حذف کنی که میشه (O(n
دوستان کسی میدونه چرا گزینه ۴ شده؟ و گزینه ی ۳ یعنی ۲ مورد درست نیست؟
در مورد سوال ۳۷ آی تی ۹۲ که در مورد حذف و درج یه عنصر دلخواه و همچنین کاهش یه مقدار خاص از یکی از عناصر درخت هست و سوال شده که چنتا از این موارد رو میشه با (o(log n انجام داد.
پاسخ هر سه مورد یعنی گزینه ی ۴ هست و من روی حذف یه عنصر دلخواه از درخت شک دارم که log n باشه و اگر میگفت حذف یه عنصر از درخت میشد بگی چون قطعا ریشه باید حذف بشه زمان log n هست اما حالا که گفته یه عنصر دلخواه باید اول درخت رو با زمان n بگردی تا عنصر رو پیدا کنی بعد در زمان log n حذف کنی که میشه (O(n
دوستان کسی میدونه چرا گزینه ۴ شده؟ و گزینه ی ۳ یعنی ۲ مورد درست نیست؟
۰
ارسال: #۲

RE: سوال ۳۷ آی تی ۹۲(max heap)
حرف شما درسته مثلا اگه بگه ۴ را از این درخت خذف کنید، اول باید توی برگا با O(n) پیداش کنیم بعد خذفش کنیم و با lgn تا هم درخت رو آپ دیت کنیم، ولی درخت چون کامل هست پس توی ارایه به سبک هیپ ذخیره شده و این جا اگه به ما بگن که مثلا A[10] رو حذف کن صرف نظر از مقدارش این با lg n میشه. اون چیزی که توی ذهن شما هست فکر کنم بشه حذف یک عنصر مشخص.
ارسال: #۳

(۰۸ آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۵۸ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: حرف شما درسته مثلا اگه بگه ۴ را از این درخت خذف کنید، اول باید توی برگا با O(n) پیداش کنیم بعد خذفش کنیم و با lgn تا هم درخت رو آپ دیت کنیم، ولی درخت چون کامل هست پس توی ارایه به سبک هیپ ذخیره شده و این جا اگه به ما بگن که مثلا A[10] رو حذف کن صرف نظر از مقدارش این با lg n میشه. اون چیزی که توی ذهن شما هست فکر کنم بشه حذف یک عنصر مشخص.
ممنون. فک میکنم تمام نکته اش توی این که گفته عناصر در برگ ها هستند و فقط کافیه عمق درخت رو با log n پیمایش کرد و بعدش هم با یه تغییر لینک گره مورد نظر حذف میشه و من به این موضوع دقت نکرده بودم.البته درخت های هیپ کلا کامل هستند و این موضوع مهمی نیست و تاثیری توی جواب نداره
ممنون دوست عزیز مشکل حل شد
۰
ارسال: #۴

حذف عنصر دلخوا پیچیدگی O n Log n داره ولی اینجا
تو صورت سوال گفته که اعداد توی برگها ذخیره شدن
تو صورت سوال گفته که اعداد توی برگها ذخیره شدن
موضوعهای مرتبط با این موضوع... |
|||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
فصل HEAP از کتاب ساختمان داده طورانی (پارسه) | tourani | ۳۷ | ۴۰,۵۸۰ |
۱۲ اسفند ۱۳۹۸ ۰۵:۱۹ ب.ظ آخرین ارسال: hossein4070 |
|
سوالی از max-heap | sir_ams | ۳۳ | ۲۴,۲۷۶ |
۲۸ دى ۱۳۹۶ ۰۲:۳۴ ب.ظ آخرین ارسال: سیمول |
|
روش تبدیل یک لیست صعودی از اعداد به max heap | peace2013 | ۳ | ۳,۳۳۷ |
۱۸ فروردین ۱۳۹۶ ۰۲:۴۰ ب.ظ آخرین ارسال: msour44 |
|
تعداد min heapها؟ ۹۰ it | reza.bsh | ۲ | ۲,۵۹۸ |
۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۹:۳۹ ب.ظ آخرین ارسال: reza.bsh |
|
مرتبه heapsort | مهرگان | ۲ | ۱,۸۱۸ |
۱۳ بهمن ۱۳۹۴ ۰۸:۳۰ ق.ظ آخرین ارسال: LEA3C |
|
الگوریتم MIN-MAX | alifarokhi | ۲ | ۴,۹۰۸ |
۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۲۳ ب.ظ آخرین ارسال: gunnersregister |
|
تعداد مقایسه برای min-heap کردن یک max-heap | rezajam | ۴ | ۴,۶۳۸ |
۱۲ اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۴۷ ق.ظ آخرین ارسال: sali_h |
|
آیا این زبان مستقل از متن است؟؟ K<=max(i,j) | Imankhani | ۸ | ۷,۵۰۴ |
۱۱ بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۴۷ ب.ظ آخرین ارسال: ریحان |
|
MinMax Heap | rezajam | ۱ | ۱,۶۳۱ |
۱۰ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۲۸ ب.ظ آخرین ارسال: A V A |
|
درخواست حل یک سوال (حذف از min heap) | mmamadi49 | ۳ | ۱,۹۲۷ |
۲۸ دى ۱۳۹۳ ۰۹:۰۶ ب.ظ آخرین ارسال: Densike |
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close