زمان کنونی: ۰۴ آذر ۱۴۰۳, ۰۷:۴۲ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
(۱۰ دى ۱۳۹۳ ۰۹:۱۹ ق.ظ)mrf نوشته شده توسط: جزوه دکتر فرشچی رو گیر بیاری خوبه من باهاش داشتم اما بدخطه درخواست آپلود بده کسی داره بفرسته معرکه است ویسش رو هم اگه گیر بیاری نیاز به چیزی نداری
عجب پس بهترین کتاب اینه چه کتاب جالبی / انتشارات ناقوس کتاباش کلا به خوبی !! معروفه اونم کتابهایی که یک لیسانس و فوق لیسانس واسه دکتری مینویسه
(۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۴۶ ب.ظ)mahsheygiven نوشته شده توسط: بهترین منبع برای دکتری وارشد کتاب زیر است حتما بهش سربزنید کتابی از سیلبرشاتس باترجمه فارسی وحل مسائل
برای دریافت آن به لینک زیر مراجعه فرمایید
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
(۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۳۱ ب.ظ)roz2009 نوشته شده توسط: عجب پس بهترین کتاب اینه چه کتاب جالبی / انتشارات ناقوس کتاباش کلا به خوبی !! معروفه اونم کتابهایی که یک لیسانس و فوق لیسانس واسه دکتری مینویسه
(۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۴۶ ب.ظ)mahsheygiven نوشته شده توسط: بهترین منبع برای دکتری وارشد کتاب زیر است حتما بهش سربزنید کتابی از سیلبرشاتس باترجمه فارسی وحل مسائل
برای دریافت آن به لینک زیر مراجعه فرمایید
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
(۰۸ آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۲۸ ق.ظ)Farid_Feyzi نوشته شده توسط: سلام دوستان
چند روزه تعداد زیادی از بجه ها سوال میکنن که مرجع اصلی این درس چی هست و ...
تا جایی که من اطلاع دارم مرجع اصلی کتاب C.J. Date هست، البته فصلای ۱۵ به بعد کتاب و با تاکید به فصلای ۱۵-۱۶-۱۷-۱۸-۲۱-۲۲-۲۳-۲۴-۲۵-۲۶
فایلای PDF اکثر این فصلارو من دارم و اینجا قرار میدم واستون، امیدوارم بدردتون بخوره.