زمان کنونی: ۲۸ آبان ۱۴۰۳, ۰۱:۱۰ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
با عرض سلام
دوستان من دانشجو کارشناسی ارشد تجارت الکترونیک هستم در مورد انتخاب موضوع سمینار در چه شاخه ای بهتر هست وارد بشم فیلدهای کاری استاد راهنمام در زمینه ی CRM و SCM است
خدایا نگویم دستم بگیر عمریست گرفته ای مبادا رهایش کنی[/size]
گرایش: سایر وضعیت: دانشجوی کارشناسی ارشد مقبولیت: ۱۸/۹+ امتیاز تاریخ مانشت: ۱۵ رتبه: ۳۹۲۴
RE: انتخاب موضوع سمینار و پایان نامه تجارت الکترونیک
(۱۹ آبان ۱۳۹۲ ۰۲:۳۱ ق.ظ)shahrzad sara نوشته شده توسط: با عرض سلام
دوستان من دانشجو کارشناسی ارشد تجارت الکترونیک هستم در مورد انتخاب موضوع سمینار در چه شاخه ای بهتر هست وارد بشم فیلدهای کاری استاد راهنمام در زمینه ی CRM و SCM است
سلام،من الان این تاپیک شما رو دیدم، به احتمال تا الان سمینارتون رو هم ارائه دادین،منم رشته ام تجارت الکترونیکه و باید برا سمینار موضوع تعیین کنم و چیزی نتونستم پیدا کنم و خیلی عجله دارم، شما میتونید کمکم کنید؟
RE: انتخاب موضوع سمینار و پایان نامه تجارت الکترونیک
(۲۴ اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۰۵ ب.ظ)aylar320 نوشته شده توسط:
(19 آبان ۱۳۹۲ ۰۲:۳۱ ق.ظ)shahrzad sara نوشته شده توسط: با عرض سلام
سلام،من الان این تاپیک شما رو دیدم، به احتمال تا الان سمینارتون رو هم ارائه دادین،منم رشته ام تجارت الکترونیکه و باید برا سمینار موضوع تعیین کنم و چیزی نتونستم پیدا کنم و خیلی عجله دارم، شما میتونید کمکم کنید؟
ُسلام ببخشید که منم دیر دارم جواب میدم به نظرم تو زمینه social network خوب باشه کار کنید
خدایا نگویم دستم بگیر عمریست گرفته ای مبادا رهایش کنی[/size]