(۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۳۷ ق.ظ)alirezalink نوشته شده توسط: (01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۵۵ ق.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: نظر شخصی خود من اینه که عجله نکن. چون فوق خودش وقت زیادی میگیره و مشکله که بشه هم فوق خوند و هم برای کنکور آماده شد. مگه اینکه حال کنکور خوندن رو نداشته باشی.
فرداد جان مسئله حال داشتن نیست. مسئله یک سال عمر آدمه که قراره روی کنکور قمار بشه. ریسک این کار بالاست چون اعتباری به سیستم نامناسب کنکور نیست. حتی اگه کنکور هم درست باشه شما فکر کن یکسال بشینی پشت کنکور بخونی و روز کنکور حالت بد بشه! مگه آدم چقدر عمر میکنه که یکسالشم پشت کنکور باشه. اونم واسه ما آقایون که نسبت به خانمها در محدودیت زمانی قرار داریم.
موج عزیز تصمیم درستیه، برو شروع کن غیرانتفاعی به امید خدا. درسهای فوق نرم افزار هم که خیلیش پیشرفته همین درسها کنکوره و به نظر میرسه باید اینهارو مجدداً خوند چه واسه کنکور مجدد چه واسه فهمیدن درسهای ارشد.
البته من زیاد با نظرت موافق نیستم. خیلی دوست دارم یک بحثی در مورد اینکه ایا هر جا میشه ارشد خوند بریم بخونیم یا نه؟؟ یه جایی بکنیم. خصوصا" اینکه الآن خیلیها رو می بینم که در قسمت رتبهها میگن " قبول شیم هر جا شد فرقی نمیکنه". حالا بگذریم باشه بحثش یه جای دیگه.
در مورد موج مسئله فرق میکنه. چون رشته اش کامپیوتر یا رشته های مرتبط نیست باید جبرانی بگذرونه. اونهم تا سقفش. یعنی ۲۴ واحد جبرانی داره(اگه بیشتر بهش ندن). از یک نظر خوبه و اونهم اینه که برای ارشدش خوبه. از سه نظر بد.
یکی اینکه بعضی از جبرانیها تو ارشد نیستن. درس خوندن واسه جبرانیها با خوندن برای ارشد فرق میکنه و دیگه اینکه اساتید غیرانتفاعی در جبرانیها آنچنان حرفی واسه گفتن ندارن. البته موج چاره ای جز گذراندن جبرانیها نداره ولی اگه با رتبه خوبی ارشد دولتی قبول بشه مطمئنا" رئیس گروه ماکزیمم جبرانی رو بهش نمیده و اجازه میده همپای جبرانیها دروس ارشد رو هم بر داره.. بهر حال در بهترین حالت یک ترم جلو می افته.