زمان کنونی: ۲۵ آبان ۱۴۰۳, ۰۱:۲۰ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
بعد از کنکور ازمایش باید رفع اشکال کنیم یا واسه ازمون بعدی بخونیم؟
سعی کنید اشکالاتون رو برطرف کنید.
برخی از درس ها خاصیت زنجیره دارند، یعنی قسمت بعدی تا حدی به تفهیم مطلب قسمت قبلی احتیاج دارد.
از اینکه در پاسخگویی به سوالات اشکال داشتین نگران نباشید، اساسا اشکالات باید باشند تا در صدد رفعشون باشیم.
انشالله ازمون های بعدی شما و دیگر دوستان وضعیت بسیار بهتری رو داشته باشید.
ای درد توام درمان در بستر ناکامی .... ای یاد توام مونس در گوشه تنهایی
در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم ... لطف آن چه تو اندیشی حکم آن چه تو فرمایی
واسه آزمون بعدی خودتونو آماده کنید
فعلا وقت رفع اشکال نیست ، رفع اشکال برای دو ماه قبل از کنکور خوبه
الان باید به فکر مرور کردن همه فصل ها باشین
واسه این کار هم باید واسه آزمون خودتونو آماده کنید
۱۰۰% رفع اشکال.
اگه هر آزمونت رو بررسی نکنی پس آزمون به چه دردی میخوره؟
روز جمعه صبح آزمون میدی، تا جمعه شب یا حتی شنبه شب وقت بزار و آزمونی که دادی رو بررسی کن. سوالاتی که نتونستی حل کنی رو راه حلش رو ببین و اونایی که اشتباه حل کردی رو دلیلش رو پیدا کن.
در طی این کار، تمام نکاتی که واست جدیدن رو یادداشت کن یه جا.
کم کم بعد هر آزمون ایراداتت در میاد و خود به خود Level-up میشی.
بعد اینکار با خیال آسوده برو سراغ آمادگی واسه آزمون بعدی.
رفع اشکال در حد یک روز یا حداکثر یک و نیم روز باشه معقول ومنطقی و در مواردی اجباری است. (به خصوص رفع اشکال تو درسهایی مثل ساختمان داده و طراحی و سیستم که فهمیدنی هست) تو درسهای حفظی تر رفع اشکال چندان معنی نداره چون یعنی مطلب یادت رفته دیگه چیو میخوای رفع اشکال کنی؟
اصل رفع اشکال در ازمون ۵۰ درصد می باشد. ولی در حد یکی دو روز عملکرد خودتان را تحلیل کنید خوب هست به نظرم
من آنچه شرط بلاغ است با تو میگویم تو خواه پندگیر خواه ملال
من پاسخ ها و سوالاتی که غلط جواب دادم رو دیدم!
ولی چون ۲۵% دوم وقتی کمی داره الان ۲۵% دوم رو دارم میخونم تا تقریبا برسونم! و برای ۵۰% اول > 3 روز باقی درسهایی که احتمالا میمونن از ۲۵% دوم رو تموم میکنم! و ۱۰ روز هم برای رفع اشکالهای دو آزمون اول میذارم که هم دوره کنم هم نقاط ضعفم رو برطرف کنم!
عزیزان میشه بگن اینکار خوبه یا نه!! به نظره خودم راه درست اینه اگه نکته ای هست بگید ممنونم
پاسخهای درست:۲ گرایش: فناوری اطلاعات وضعیت: پشت کنکوری ارشد رتبه ارشد: ۴۳۹ مقبولیت: ۹۷/۴+ امتیاز تاریخ مانشت: ۱۳۱۰ رتبه: ۱۳۷
من آزمونمو با دقت خوندم بیشتر از سه ساعت وقت نمیگیره تازه کلی هم چیزایی که تو پاسخ تشریحی بود یادداشت کردم خیلی خوب بود کلی نکته جدید یاد گرفتم
و فهمیدم خیلی خیلی خیلی خیلی بی دقتم و خیلی عجولم سوالا رو سریع میخونم بخاطر همین اشتاباهام زیاد شده بود
کلا درست بلد نیستم وقتمو نتظیم کنم سریع جواب میدم آخرم که سوالار و جواب دادم کلی وقت اضافه میارم چیزایی هم که جواب دادم اشتباه نمیدونم که اشتباه کردم دیگه سراغشون نمیرم وقت اضافه هم میارم که بدرم نیمخوره فقط چیزایی که جواب ندادم تو دور اول میرم سراغشون
من اناری را، می کنم دانه، به دل می گویم:
خوب بود این مردم ، دانه های دلشان پیدا بود.
می پرد در چشمم آب انار: اشک می ریزم.