(۳۰ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ)milad91 نوشته شده توسط: و چیزی به نام ccna ver 2 وجود ندارد عصر شبکه از خودش دراورده
قبل از وارد شدن به بحث عرض کنم که CCIE Written رو در ۲۰۱۰ با ۹۶۵ پاس کردم و یکبار هم در lab شرکت کردم که fail شدم . بعد هم خوردم به گرانی دلار و و نتونستم دیگه شرکت کنم . دوست عزیز اینقدر با قطعیت صحبت نکنید . تا همین یکی دو ماه پیش شخصا کلمه v2 / ver2 در مقابل کلمات CCNA جدید در خود سایت سیسکو موجود دیده ام . CCNA جدید در ۲۶ مارس ۲۰۱۳ معرفی شد و از همون ابتدا هم با کلمه v2 همراه بود . همین الان هم اگر ccna ver2 رو سرچ کنید می تونید بقایای این نام گذاری رو ببینید . (
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
)
ورژن قبلی ۱/۱ بود . (
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
)
این موضوع رو حتی در سیسکو پرس هم میتونید ببینید :
در تیتر مطلب بصورت واضح و نیز در پاراگراف دوم و نیز در جدول ذیل مطلب مقایسه و توضیح بصورت کامل ارایه شده .
لینکی هم که شما گذاشتی خوبه . اما این لینک سیلابس رو کامل تر تشریح کرده :
چه مدتیه نمی دونم اما پالیسی سیسکو تغییر کرده و به اگزم کامپوزیت CCNA میگه CCNAX با کد اگزم دویست-صدوبیست .
برای ICND1 / ICND2 هم کدهای خودش رو داده تا کاملا با نسخه قبلی متمایز بشه .
در این لینک هم که لیست محل های برگزاری کورس های مجازی اموزشی هست بوضوح از عدد ۲/۰ نام برده :
(۲۸ مهر ۱۳۹۲ ۰۷:۲۲ ب.ظ)erfannet6 نوشته شده توسط: جای هست که CCNA Ver2 تدریس بشه؟
دوست عزیز برای صعود در اموزش سیسکو بهترین راه حل اینه که تا کورس CCIE بخونی و یکباره written رو امتحان بدی . اینجوری خیلی خیلی کم خرج تره . ضمن این که بعدا برای lab بار اول تا ۱۸ ماه ، در صورت fail برای بار دوم تا ۱۲ ماه و در صورت fail برای بار سوم تا ۶ ماه مهلت داری . و اما اگر قصدت فقط CCNA هست و اصلا دنبال پیشرفت در سیسکو نیستی اوکی دنبال CCNAX باش . در این حالت تجربه من رو بگوش بگیر و کورس های CCNP رو هم بگذرون . به جای چندین بار اگزم CCNA و fail شدن همین پولو دادی و دوره های CCNP رو هم گذروندی و با خیال اسوده میری سر اگزم CCNA ، ضمن این که با تجربه تر و دید بازتر و مطالب عمیقتری نسبت به خود CCNA بدست میاری . اینو بدون هیچ تغییری روی مفاهیم نشده و فقط برخی سر فصلا جابجا میشن ما بین CCNA/CCNP R&S و CCNA های وایرلس یا دیزاین یا ... . به عنوان مثال چند سال پیش مباحث QOS و MPLS در CCNP R&S بود اما الان بخشیش رفته تو CCIE و کاملترین حالتش رفته تو CCNP SP . شما هر کلاسی در هر جایی خواستی بری از روی لینک های فوق سیلابس ها رو در بیار و با سیلابس های اون آموزشگاه مقایسه کن . البته اگر به تجربه من عمل کنی دیگر نگران این موضوع هم نخواهی بود .
۱- در مورد کتاب های انگلیسی از همین اول اگر برات مشکله بیخیال شو و این همه کتاب خوب فارسی ترجمه شده در سطح CCNA . اما شدیدا و اکیدا باید خودتو اماده کنی کم کم فقط با منابع زبون اصلی سرو کار داشته باشی .
۲- در مورد موسسه ها هم البته عصر شبکه خیلی خیلی قویه . ضمن اینکه اگر قصد پیشرفت هم داشته باشی اونموقع که مدرست خود شاهی میشه تو از قدیمیا هستی و تو اون محیط میشناسنت . اما راستشو بخوای استاد و بچسب . الان فکر نمی کنم خود مهندس شاهی CCNA بگه . نظر منو بخوای پس با این وضع موسسه ها خیلی فرقی با هم ندارن . شما دنبال مدرس با سواد باش .
۳ - در مورد خود خوانی اصلا حرف عزیزان رو قبول ندارم . همه دوستانی که این حرفو میزنن خودشون کلاس رفتن . بعد که کلاس تموم میشه میان می بینن ای بابا چقدر منابع عالی ای هست ! بعد می گن کاشکی خودمون خونده بودیم . اما نکته ظریفی که هست اینه که اینا توجه نمی کنن که راه و روش رو از استاد و محیط و جمع گرفتن و الان که واردتر شدن میتونن تو ریز ترین مساله مثل تشخیص یک منبع خوب از بد صاحب نظر شن . اون موقعشون رو یادشون نمیاد که هر و از بر تشخیص نمی دادن و صفر کیلومتر بودن و مجموعه عوامل استاد و محیط و حتی همکلاسی ها بودن که اونا رو راه انداخته . دوست عزیز این مورد هم مثل همون منابع انگلیسی می مونه . همگان این اعتقاد رو دارن و البته درست هم هست که منابع اصلی رو بخونین اما با این همه ترجمه خوب موجود در سطح CCNA ، ادم نباید خودش رو مچل کنه و برای شروع ( تاکیدا میگم فقط برای شروع ) بره گیر بده به منبع اصلی . من هم صد در صد معتقد به منبع اصلی هستم اما گفتم باید کم کم خودتو عادت بدی . شما صد تا packet tracer / GNS3 / OUI هم داشته باشی تا نری تو محیط و رفع اشکال نشی بدردت نمی خوره . ضمن این که به این همه فیلم و pdf هم که دوستان اشاره می کنن موجوده میتونی با چشم کمک اموزشی نگاه کنی و ازشون بهره لازم رو ببری . این لینک هم معرفی کامل کورس CCNA هست که میتونی در وبلاگم ببینی :
سوالی بود در خدمتم .