(۰۲ آبان ۱۳۹۲ ۰۳:۳۵ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: اگر به این راحتی یک دانشجو میتونه یه الگوریتم روتینگ جدید بده پس چرا الگوریتم های تجاری انقدر تعدادشون کمه؟ این همه دانشگاه و دانشجو هست تو دنیا که توان تحقیقاتیشون خیلی از ما بیشتره (متاسفانه).
اول اینکه همه مقاله ها به مرحله تجاری نمیرسن، خیلی از اینا ممکنه که یه ایده مذخرف داشته باشن که فقط خواستن یه مقاله تو یه مجله ضعیفی که بررسی زیادی درباره اون روش نمیکنه بدن
دوم هم اینکه این روشها شبیه سازی میشن نه اینکه برن تو روتر پیاده سازی بشن،(به قول این استاد
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
که از انگلستان بازنشسته شدن و الان دارن تو دانشگاه تهران درس میدن ) پیاده سازی جزئیات زیادی داره و باید با بخش های دیگه سیستم هم هماهنگ باشه و یه ایده تا پیاده سازی سالها فاصله داره (دیگه خواهشآ به حرف این استاد ایراد نگیرید ایشون تو زمینه های تحقیقاتیشون (ویدئو) جزء اولین های دنیا هستن و ۶۷۵۲ بار به مقالاتشون استناد شده)
حالا اون شرکتهای خارجی بررسی کردن دیدن ایده ایشون قابل پیاده سازیه بهشون پیشنهاد کردن
یه نکته ای که من اینجا تو درس شبکه یادگرفتم اینه که این الگوریتم ها اینطور نیست که به زبان برنامه نویسی نوشته بشن و بعد اون برنامه این الگوریتم رو اجرا کنه(چون سرعت رو خیلی پایین می اره)، اینجا سخت افزاری ساخته میشه که مستقیما این الگوریتم رو با سرعت بالا اجرا میکنه
سوم اینکه نگفت که هرکی بیاد اینجا مقاله میده، گفت اگه به این زمینه علاقه دارید و ایده ای تو ذهنتونه هم به پروژه من کمک می کنید، هم بهتون پول می دم و هم یه مقاله ای میشه که برای اپلای به دردتون می خوره
و اون دانشجو هم یه ایده ای به ذهنش رسیده بود که روشی رو که خود استاد درست کرده بود رو بهبود داد.(ایده هست دیگه یه لحظه به ذهن آدم خطور میکنه) و استاد هم گفته بود که الان تو کار نرم افزارهای بورسه وضعش خیلی توپه و داره خوب پول در می آره (حالا نمیدونم منظورش از وضع توپ چقدره)
خود استاد هم اولین مقاله درباره این ایده رو سال ۲۰۰۰ داد و آخرینش رو هم سال ۲۰۱۰ که ۷ بار به آخریه استناد شد و وسطشون هم ۴-۵ مقاله دراینباره دیدم که نام استاد با داشجوهای مختلف هست(نمی خوام اسم استاد رو بیارم وگرنه آدرس مقالات رو تو الزویر بهتون می دادم)
چهارم اینکه قرار هم نیست که همه که می رن تو یه رشته به اندش برسن، چند تا فوتبالیست تو ایران شدن دایی و کریمی؟ من مثالی رو که خودم دیدم زدم که بگم از این طریق هم میشه خوب پول در آورد، حالا بسیار استاد داریم که به قول آقا فرداد برای پول درآوردن مثل یکی از فامیلامون روز جمعه از ساعت ۷ صبح سر کلاسن
قرار نیست که همه اینایی که تجاری بشن شیپور دست بگیرن همه جا بگن تا رقیبا سر از کارشون دربیارن
من خودم هم تا یه ماه پیش نمیدونستم که اینا میتونن تجاری بشن، فکر می کردم که مقاله فقط نوشته میشه تا چاپ شه
و اینکه شما میگید که این همه دانشگاه خارجی هست مگه چند درصد دانشجوهای اون دانشگاهها مال کشور خودشون هستن
برید ببینید تو شریف اکثر دانشجوها دنبال اپلای هستن، یکی از دوستام که اونجا هست میگه وقتی که میری تو جمعشون میشینی دارن درباره این دانشگاه،اون دانشگاه یا فلان کشور حرف می زنن که شرایطشون چجوریه
تو همین دانشگاه تهران تو رشته کارشناسی IT از یکی از دانشجوها پرسیدم بقیه کارشناسی ها کجا هستن گفت که برای ارشد از ۲۵ نفر ورودی ،۱۰ نفرشون رفتن دانشگاه بوستون
و اینکه اینجا اکثر اساتید ( از جمله همین استاد) از دانشگاههای آمریکایی فارغ التحصیل شدن
این که میبینید ما از نظر علمی ضعیف(نه صفر) هستیم به خاطر اینه که سرمایه گذاری تحقیقاتی نمیشه نه به خاطر کمبود متخصص،
متخصصامون چون اینجا بهشون بها داده نمیشه دارن میرن
برید تو زمینه های هسته ای یا نظامی ببینید با سرمایه گذاری های سنگینی که انجام شده (حال کاری به درست و غلط بودنش نداریم)از کشوری که تا ۳۰ سال پیش یه فشنگ نمیتونست بسازه شدیم جزء رتبه های تک رقمی
یکی از بزرگترین اشکالات ما ایرانیا نداشتن حس اعتماد به نفسه(البته تنبلی بماند)
من تا قبل از اینکه اینجا قبول بشم تو تمام دوران دبیرستان و کارشناسی درس نمیخوندم و معدلم خیلی پایین بود و این رو به حساب این می گذاشتم که من توانایی درس خوندن رو ندارم ولی بعدش یه سری اتفاقات افتاد که باعث شد من اعتماد به نفسم رو بدست بیارم و اینجا قبول بشم
من یه اشتباهی کردم اومدم از اول وارد این موضوع شدم، کلی وقتم بابت این پاسخگویی ها گرفته شد
با توجه به اینکه ایجاد کننده موضوع خودشون به جوابشون رسیدن من دیگه در رابطه به این موضوع هیچ حرفی نمیزنم