زمان کنونی: ۱۵ آبان ۱۴۰۳, ۰۹:۱۱ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
درآمد سایت های پربازدید مثه softgozar یا asandownload
آخه شما فرض کنید من بگم ماهی ۱۰ میلیون تومن! شما رو چی میخواین استناد کنید که حرفم درسته!؟ فکر میکنم از خودشون باید بپرسید که بنظر نمیرسه عضو مانشت باشند. این سایتها انجمن دارن عموما . فکر میکنم تو انجمنشون یک تاپیک جنجالی با همین موضوع بزنید به یک جوابه دست و پا شکسته ولی با درصد خطای کمتر برسید
پاسخهای درست:۲ گرایش: سایر وضعیت: فارغ التحصیل کارشناسی مقبولیت: ۱۹۰/۷+ امتیاز تاریخ مانشت: ۹۴۶۷ رتبه: ۶
RE: درآمد سایت های پربازدید مثه softgozar یا asandownload
(۲۸ مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۴۸ ق.ظ)unicornux نوشته شده توسط: شما رو چی میخواین استناد کنید که حرفم درسته!؟
رو این که اینجا همه با حسن نیت به همدیگه پاسخ میدن و ما به دوستانمون خوشبینیم و انتظار داریم کسی اطلاعات درستی از جایی نداره ، اطلاعات غلط به بقیه نده
به این استناد
درآمد سایت های پربازدید مثه softgozar یا asandownload
(۲۸ مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۴۶ ب.ظ)good-wishes نوشته شده توسط: رو این که اینجا همه با حسن نیت به همدیگه پاسخ میدن و ما به دوستانمون خوشبینیم و انتظار داریم کسی اطلاعات درستی از جایی نداره ، اطلاعات غلط به بقیه نده
به این استناد
۱۰۰% همینطوره. در مورده این نوع سایتها فکر میکنم فقط خوده صاحبینه سایت میتونن نظر بدن اونم به صورت تقریبی
پاسخهای درست:۲ گرایش: سایر وضعیت: فارغ التحصیل کارشناسی مقبولیت: ۱۹۰/۷+ امتیاز تاریخ مانشت: ۹۴۶۷ رتبه: ۶
RE: درآمد سایت های پربازدید مثه softgozar یا asandownload
(۲۸ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۲۱ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط: ۱۰۰% همینطوره. در مورده این نوع سایتها فکر میکنم فقط خوده صاحبینه سایت میتونن نظر بدن اونم به صورت تقریبی