(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۷:۵۲ ب.ظ)Hosein_2003 نوشته شده توسط: (28 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۶:۴۹ ب.ظ)javadjj نوشته شده توسط: (28 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۶:۳۴ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: بچهها کی نتایج می آد؟
یادش بخیر سال قبل اوج ماه رمضون بود و نتایج سراسری اومده بود و خوب قبول نشده بودم و امید به ازاد زیاد داشتم اخه کنکور ازاد رو خوب داده بودم خلاصه روزهای اخر ماه رمضون بود فکر کنم ۱۸ شهریور بود که نتایج اومد اره فک کنم بین ۱۵ تا ۲۰ شهریور بودش
عجب شبیه سازی کردی! آخر قبول شدی ؟
خوب یک جورایی اره قبول شدم من رتبم ۲۸ شد که اخرین قبولی ۲۴ بود اما با اون کنکوری من دادم گفتم رتبم ۱ میشه تو واحد مشهد البته وقتی ۲۸ رو دیدم کپ کردم و البته ریاضی لونچیزی که فک میکردم نشده بود . البته صد در صد تو تکمیل ظرفیت اول قبول میشدم چون فقط دو نفر از دوسنتان خودم بودند که سراسری قبول شدند وهمچنین ازاد هوش مشهد قبول شدند که خوب ۲ نفر اینجا حذف میشدو دو نفر دیگه هم اینطور پیدا میشد.وقتی دیدم اینطور شد قید ازاد رو زدم حتی یکی دو بار برای تکمیل ظرفیت سوم تماس هم گرفتند اما من مصمم شدم دوباره برای سراسری بخونم امسال ازاد رو بهتر از سال قبل دادم فک میکنم ۲۱ سوال مشترک درست زدم.۷ زبان ۱۱ تخصصی و ۹ ریاضی.اما خوب رقیبا رو دست کم نمیگیرم و منتظر هر نتیجه ای هستم.