(۲۹ خرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۱۷ ب.ظ)javadjj نوشته شده توسط: برای دوره های کاردانی و کارشناسی دانشگاه آزاد من که تدریس می کنم این طوری هستش که هر چند بار که درسی رو بیفتند و اخرین بار که قبول بشوند نمره قبولی با یکی از اون نمره های افتاده که از همه بالاتر هستش در کارنامه فارغ التحصیلی برای معدل کل اعمال میشه
اما برای مشروطی در ترم حتما لحاظ میشه
در ضمن اصلا از نظر اموزشی این کار درست نیست چون دانشجوهایی مثل دانشگاه ازاد که پول مهم نیست و زمان هم براشون مهم نیست اهمیتی براشون نداره که بیفتند.
واقعا وقتی جمله آخر شما رو خوندم خجالت کشیدم و وقتی هم که با خودم گفتم کسی که این حرف رو میزنه استاد هست خجالتم چند برابر شد.
وقتی یک استاد تقصیر بی میلی و بی علاقه بودن دانشجویان را تنها خود دانشجو می داند و خود هیچ مسولیتی در این مورد احساس نمی کند و نمی داند که به عنوان یک استاد می تواند با ایجاد علاقه این روند را تغییر دهد.
متاسفانه استادان دانشگاه آزاد، امروزه به نظر من تقصیر بیشتری در بی علاقه بودن دانشجویان دارند چون از اول در دانشجویان شور و شوق را می گیرند و با گفتن این جمله که شما دانشجوی دانشگاه آزاد هستید یک مهر نادانی بر سر دانشجو میزند و دانشجوی خود را به چشم ابله می بینند.
کاش استاد به خودش بگوید من وظیفه ام را انجام دهم من به دانشجو علاقه بدهم ،من به دانشجو امید بدهم. کاش استاد ، استادی میکرد، به جای مسخره کردن دانشجو و گفتن اینکه برای دانشجوی دانشگاه آزاد افتادن مهم نیست....
Send From my GS III