(۲۹ مرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۴۵ ب.ظ)Nazanin_kheradmand نوشته شده توسط: این جا چرا اینقدر خلوته !!!!! پس بچه ها کجاییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام، من این حرفام و توی پست مقایسه آزمون های پارسه و مدرسانی که آقای جهانی گذاشته بودن هم مطرح کردم، گفتم اینجا هم بپم شاید مفید باشه:
سال گذشته که شروع کرده بودم برای اولین کنکور ارشد کامپیوتر رو بخونم، مثل همه ی بچه های تازه وارد دیگه فقط دنبال کتاب و جزوه و این استاد و اون استاد بودم، جزوه ی فلانی و از امیرکبیر بگیر، اون و از شریف بگیر، این استاد کلاس برو و خلاصه کلی از این برنامه های کلیشه ایی که همه الان دیگه برا خوشون یه پا کارشناسن !! اما از پس از هفت ماه تلاش و با وجود اینکه من پایه علمی ام نسبتا خوب بود در کنکور شکست خوردم!!!!
خیلی با خودم فکر کردم تا به دلایل شکستم رسیدم، و اون دلایل به یه جمله ختم می شد که "کسی که تو کنکور ارشد فقط و فقط درس بخونه بازنده است". شاید تعجب کنید و موارد جانبی دیگه ای وجود دارد که مخصوصاً باعث میشه بچه های قویتر و اونایی که خوب خوندم بیشتر شکست بخورن. دیدم در این پست صحبت های کنکور در مورد آزمون آزمایشی بود خواستم به عنوان کسی که یه نموره این آزمون ها را در سال گدشته حس کرده، آزمون های آزمایشی را علاوه بر بر ظاهرش (همون جامع آماری و کیفیت و خدمات پشتیبانی ) که لازمه ولی کافی نیست از جنبه دیگه ایی که باطن آزمون اسمشو گذاشتتم توضیحاتی بدم، خواستم بیام و به.
در این پست یک مورد از باطن آزمون می خواهم بگم و یک مورد از ظاهر آزمون :
باطن آزمون :
۱ . انرژی : ای خدا این انرژی ذهنی چقدر مهمه و من ازش غافل بودم، دوستانم من و متاسفانه خیلی دیگه از دوستامون فکر می کنند که انرژی با خوردن رانی و ردبول و شکلات و فندق سر جلسه ایجاد میشه ولی این یک اشتباه واقعیه!! انرژی به صورت تدریجی تو ذهن ایجاد میشه مثل بار اول که می خوایم دور زمین چمن بدویم پاهامون درد می گیره بعدش به مرور عادت می کنیم. اونایی که آب پرتغال و گذاشتن کنارشون و تو خونه تست می زنن و تا سرشون درد می گیره ول می کنن تست و می گن : سر جلسه انرژی خیلی بیشتر از اینه، الان چون تو خونم این جوری. نه بابا این حرفا نیست سر جلسه اگر عادت نداشته باشید آنچنان سر دردی می گیرد که دیگه به درس های آخر نمی رسید. بنابریان نمی خوام حرف و طولانی کنم و فقط می گم که بالا بردن سطح انرژی و تنظیم اون یک ضرورت برای موفقیت و اگر قوی ترین داوطلب هم باشید که نتونید ۹۰ دقیقه ی رو تو زمین بدوید احتمال شکستتون زیاده و این بالا بردن انرژی راه داره!!! وآن هم شرکت در آزمون های آزمایشیه ، زیرا در آزمون اول و دوم و سوم سرتون درد می گیره ولی از آزمون چهارم خیلی بهتر می شی . در آزمون های جامع کامل می تونی انرژیتو تنظیم کنی.
۲ . ایمان به علم
۳/ تکنیک گل چین
راجع به دو مورد فوق بعداً مفصل صحبت می کنم.
ظاهر آزمون :
فاکتورهای انتخاب آزمون آزمایشی با توجه به تجربیات پارسال من که متاسفانه در آزمون های آزمایشی x (نمی خوام اسم ببرم که یه وقت ایجاد ذهنیت نشه ) شرکت می کردم سه چیز هستش : اولی و مهم ترین جامع آماری : جامع آماری پایین سنجش درستی از اطلاعاتتون به شما نمی ده مثلاً بین ۱۵۰ داوطلب کنکور رتبه ی یک شدن یک پاپاسی هم نمی ارزه، چه فایده داره وقتی شما این همه استان تو کشور داری که ماشااله کلی هم داوطلبای قوی در بینشون هست، انوقت شما با ۲۰۰ نفر رقابت کنی و دلت خوش کنی که رتبه ام یک شد!!! بی شک می گم که مهم ترین فاکتور جامع آماری و حداقل میشه از روی تعداد نمایندگی های این موسسات یک درک اولیه از جامع آماری شون پیدا کرد. الان دیگه فقط تهران مهم نیست بقیه داوطلبان شیراز، اصفهان ، مشهد و .... هم جزئ اصلی ترین رقبا هستن، اونوقت چطور می شکه موسسه ای که کلاً ۴ تا نمایندگی در بین شهرستان ها داره بیاد بگه آقا من بیشترین جامع آماری و دارم.
فاکتور دوم :کیفیت سئوالات
فاکتور سوم : خدمات پشتیبانی