۰
subtitle
ارسال: #۱

فصل شمارش تمرینات ۱/۱ سوال ۲۷ قسمت ب کتاب گریمالدی
سلام دوستان
سوال این هست در هر یک از موارد زیر مقدار(یا مقادیر) n را بیابید: (ب) P(n,3)=3P(n,2)
مقدارn رو ۵ به دست آورده تو حل
لطفا راهنمایی کنید چه جوری حل شده؟
مرسی
سوال این هست در هر یک از موارد زیر مقدار(یا مقادیر) n را بیابید: (ب) P(n,3)=3P(n,2)
مرسی
۰
ارسال: #۲

RE: فصل شمارش تمرینات ۱/۱ سوال ۲۷ قسمت ب کتاب گریمالدی
ارسال: #۳

(۲۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۰۶ ق.ظ)black_knight نوشته شده توسط:ممنون دوست عزیز برای زمانی که برای پاسخ گذاشتی(27 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۱۹ ق.ظ)fa_karoon نوشته شده توسط: سلام دوستانراحته که
مرسی
فقط یه سوال قسمت [tex]\frac{3}{\left ( n-2 \right )}[/tex] رو فکر کنم از باز کردن فاکتوریل ها به دست آوردین مطمئن نیستم لطفا راهنمایی کنید
و بعد اون ۱/۱ هم فکر کنم یه ترفند باشه آره؟ یا از ساده شدن چیزی به دست اومده؟
ببخش که سوالات بدیهی هست
ارسال: #۴

(۲۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۲۰ ق.ظ)fa_karoon نوشته شده توسط:هر چند که دوستمون جواب کاملو دادن اما n! و (n-3)! از دو طرف ساده میشه اینور ۱/۱ میمونه و اونورم ۳ بر n-2 و اینم که بلدی چطوری بدست بیاری دیگه(27 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۰۶ ق.ظ)black_knight نوشته شده توسط:ممنون دوست عزیز برای زمانی که برای پاسخ گذاشتی(27 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۱۹ ق.ظ)fa_karoon نوشته شده توسط: سلام دوستانراحته که
مرسی
فقط یه سوال قسمت [tex]\frac{3}{\left ( n-2 \right )}[/tex] رو فکر کنم از باز کردن فاکتوریل ها به دست آوردین مطمئن نیستم لطفا راهنمایی کنید
و بعد اون ۱/۱ هم فکر کنم یه ترفند باشه آره؟ یا از ساده شدن چیزی به دست اومده؟
ببخش که سوالات بدیهی هست
۰
ارسال: #۵

الان یه توضیح گام به گام میدم تا متوجه بشید خودمم گاهی اوقات توی بعضی محاسبات ساده و چیزای بدیهی قاطی میکنم
میدونیم که [tex]p(n,r)=\frac{n!}{(n-r)!}[/tex] پس داریم [tex]\frac{n!}{(n-3)!}=3*\frac{n!}{(n-2)!}[/tex]
فاکتوریل یک عدد هم اینجوری محاسبه میشه.... [tex]n!=n*(n-1)![/tex]
در نتیجه
[tex]\frac{n!}{(n-3)!}=3*\frac{n!}{(n-2)*(n-3)!}[/tex]
طرفین ساده کنیم در صورت [tex]n![/tex] با هم و مخرج [tex](n-3)![/tex] با هم که میشه
[tex]1=\frac{3}{(n-2)} \Rightarrow (n-2)=3 \Rightarrow n=3 2[/tex]
میدونیم که [tex]p(n,r)=\frac{n!}{(n-r)!}[/tex] پس داریم [tex]\frac{n!}{(n-3)!}=3*\frac{n!}{(n-2)!}[/tex]
در نتیجه
طرفین ساده کنیم در صورت [tex]n![/tex] با هم و مخرج [tex](n-3)![/tex] با هم که میشه
ارسال: #۶

(۲۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۱۰ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط: الان یه توضیح گام به گام میدم تا متوجه بشید خودمم گاهی اوقات توی بعضی محاسبات ساده و چیزای بدیهی قاطی میکنمواقعا ممنون، یه جایی یه اشتباه خیلی بدیهی تو محاسباتم می کردم الان یه لحظه موندم که چرا من اینجوری حساب می کردم
در نتیجه
باز هم تشکر عالی بود.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close