(۱۶ بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۳۶ ب.ظ)ali_it_2008 نوشته شده توسط:
قراره دانشجوی دکتر باشین که هر روز در مغازهی میوه فروشی دارین هندونه می خرین؟؟؟
روحشون شاد!
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــتتت
در جوابیه شما دوست عزیز ۲ مطلب هست که باید ذکر بشه
اول دومی رو میگم اسم شما که کاملاً مشخصه (مسافرکوچولو) کوچولو جان اگه توشهر شما تو زمستون هنودنه میخرن و میخورن (یا احتمالاً خشک میکنن) تو شهر ما از این خبرها نیست!!!؟!؟!
دوم داداش من اگه من دکتر رو نشناسم شما که باید که خوب بشناسید، اگه برادرشم باشه و ۹/۹ بگیره مطمئناً دکتر بهشون ۱۰ هم نمیده
دوماً (از مدل ثانی) اگه دکتر بخواد جای پروفسور رو بگیره حداقلش اینه که باید به ما حسابی سخت بگیره و من قبول دارم
آخرشم بگم دوست عزیز به دکتر حسودیت میشه اینجوری راه خنک شدن نیست، یک دوش سرد شما برای شما تجویز میشه!؟!؟! (موفق باشی )(البته خوردن هندونه در حین حمام هم، ای بدک نیست:idea
---------------------------------------------------
استاد دوست داریم
سلام دوست عزیز
اولا که من حداقل یه سال از شما بزرگترم!!!ثانیا کوچولو بودن و خیلی هم دوست دارم!!!ثالثا مسافر کوچولو مربوط به یه کارتون و یه کتاب(نوشتهی انتوان دو سنت اگزوپری) هست و ربطی به کوچیک و بزرگی من نداره!!!رابعا آره توی شیراز هنوز توی بعضی از میوه فروشیها هندونه پیدا میشه!!هر چند اینطوری که معلومه توی ایلام هم پیدا می شه اونم از اون درشتاش!!
خامسا من داداش نیستم و خیلییییییی بخوام باشم ابجیام (من ابجی ادمای بد اخلاق نیستم) !!
سابعا من تا به حال دانشجوی دکتر نبودم که ببینم ایشون ۹/۹ و به داداششون ۱۰ می دن یا نمی دن داداششون و هم نمی شناسم که ازشون بپرسم!!!!
(نمی دونم هفتم به عربی چی میشه
) وقتی می خوان به یه نفر یه درجهی علمی بدن نگاه نمی کنن ببینن به دانشجو هاش سخت گرفته یا نه!!نگاه می کنن ببینن چقدر کار علمی انجام داده!!!
در ضمن من هیچ حسادتی نسبت به هیچ کس ندارم و حتی یه لحظه از عمرم هم نخواستم جای کسی یا مثل کسی باشم! و امیدوارم که دکتر تنهایی جای خودشون و پیدا کنن نه اینکه بخوان دنباله رو کسی باشن و جای ادمای گذشته رو پر کنن که مطمئنم که همین طور هم خواهد بود چون ایشون خلاقتر از این حرفا هستن!!!
الان مطلب واستون روشن شد؟؟؟
(۱۶ بهمن ۱۳۸۹ ۱۰:۱۲ ب.ظ)mohanddes نوشته شده توسط: یه نگاهی به تاریخ درج این تاپیک بیندازید( ۱۸/۴/۸۹) !!!!
مهندس جان حالا ما یه خدا بیامرز به این بنده خدا بگیم که جای دوری نمی ره!!
چه یه روز از فوتشون گذشته باشه چه صد سال!
در ضمن من چون دیدم همهی هندونه های کشور و دارن صادر می کنن به ایلام گفتم یه دخالتی هم ما بکنیم شاید یه کم هندونه توی شیراز هم بمونه!