۰
subtitle
ارسال: #۱

سوال ۸۹ ارشد آزاد ۸۵ گرایش فناوری اطلاعات
جدول S جدول تهیه کنندگان و جدول SP جدول تولید است که در آنها شماره تهیه کنندگان و نام و سن تهیه کننده و در جدول قطعه نام قطعه و تعداد قطعه تولید شده توسط تهیه کننده مربوطه قرار داده شده است . در جداول داده شده کدام مشکل وجود دارد؟ من احساس کردم که غلط تایپی در صورت سوال وجود داشته در عکسی که ارسال کردم Pname رو به Sname و QTY رو به AGE تغییر دادم چون در صورت سوال اینطوری توضیح داده شده بود.
می خواستم از شما خواهش کنم جواب درست این سوال رو برای من بگید چون در این کتاب مقسمی نوشته گزینه دوم درست است زیرا در جدول SP تولید کننده ای با شماره S5 وجود دارد که در جدول تهیه کنندگان چنین تولیدی وجود ندارد ولی من دارم با چشمای خودم می بینم که در هر دو جدول S5 وجود داره !!!!!
می خواستم از شما خواهش کنم جواب درست این سوال رو برای من بگید چون در این کتاب مقسمی نوشته گزینه دوم درست است زیرا در جدول SP تولید کننده ای با شماره S5 وجود دارد که در جدول تهیه کنندگان چنین تولیدی وجود ندارد ولی من دارم با چشمای خودم می بینم که در هر دو جدول S5 وجود داره !!!!!
۰
ارسال: #۲

فک کنم اشکال اینجا باشه:
۵۰ _ s2
s4 _ 32
یعنی جای sname و pname خالیه
ولی مقدار و سن دارن
راستی به جوابهای مقسمی اعتماد نکنید غلط زیاد داره
۵۰ _ s2
s4 _ 32
یعنی جای sname و pname خالیه
ولی مقدار و سن دارن
راستی به جوابهای مقسمی اعتماد نکنید غلط زیاد داره
۰
ارسال: #۳

RE: سوال ۸۹ ارشد آزاد ۸۵ گرایش فناوری اطلاعات
سوال ازاده دیگه زیاد حساس نشید. کتاب مقسمی رو بخونید از فصل ۳ به بعد چون اوایلش احتمال خیلی خیلی کم میره که تست بیاد این کتاب برای این درس کا فیه. و هر سال یکی از حساب رابطه ای و عملگراش اومده و یخش sql هم همینطور و دو فصل اخر که مربوط به وابستگی تابعی و نرمال سازی هست نیز به همین شکل و در ضمن واسه ازاد رو سوالاش حساس نشید .غلط زیاد داره
۰
ارسال: #۴

جواب گزینه ۳
در جدول sp کلید اصلی (s#,pname) است و برای s2 فیلد pname تاشناخته می باشد. طبق قاعده جامعیت موجدیت هیچ جزء تشکیل دهنده کلید اصلی نباید مقدار ناشناخته داشته باشد.
در جدول sp کلید اصلی (s#,pname) است و برای s2 فیلد pname تاشناخته می باشد. طبق قاعده جامعیت موجدیت هیچ جزء تشکیل دهنده کلید اصلی نباید مقدار ناشناخته داشته باشد.
۰
ارسال: #۵

**sara** جان یعنی مهم نیست که در جدول S که کلیدش می تونه شماره تهیه کننده باشه دوبار S4 اومده؟
ارسال: #۶

Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close