همون طور که گفتم بیشتر بازی های هنوز توی بازار عرضه نشده، یه شرکتی رو که بازی هاش رو بیرون داده بود پیدا کردیم و پرسیدیم که آیا تولید بازی توی ایران از نظر اقتصادی به صرفه هست؟
اولین جوابی که دادن این بود که حتماً هست که ما داریم این کار رو انجام میدیم!
این آقایی که ما باهاشون صحبت کردیم، یکی از اعضای گروه بازی «عصر پهلوانان» و «میترا» بودن ...
این چیزهایی که با سوالای خودمون از حرف های ایشون برداشت کردیم این هست:
نمیشه گفت که صنعت بازی سازی توی ایران جزء صنعت های پردرآمد هست اما خیلی هم فاجعه نیست و نسبت به سال های قبل خیلی بهتر شده و حتی میشه امیدوار بود که اگه این روند همین طور ادامه پیدا کنه، تا ۶-۷ سال دیگه بازی سازها پول پارو کنن! (مثل بقیه جاهای دنیا!)
یکی از دلایل این که بازی های ایرانی خوب فروش میکنن این هست که والدین ترجیح میدن فرزندانشون از بازی های ایرانی استفاده کنن!
یکی دیگه از دلایل هم اینه که بچهها از فارسی بودن بازی های خیلی راضی هستند! و خیلی خوشحال میشن که می تونن داستان بازی رو به طور کامل بفهمن و اگه بازی خوب باشه، بچهها راغب هستند که از بازی های ایرانی استفاده کنن! مثلاً میگفتن چون شرکت ما بازی «عصر پهلوانان»ش خوب بود و همه راضی بودن با این که زیاد گرافیک خوبی نداشت! و کار بعدیمون که «میترا» بود وقتی اومد بیرون خیلی با استقبال رو به رو شد!
البته گویا خارج از ایران هم فروش رفته بازی هاشون، می گفتن یکی از بازی هاشون رو به قیمت ۲/۵ دلار گذاشته بودن روی سایتی که حدوداً ۳۰۰۰۰ تا فروش رفته و گویا قراره بازی «میترا» رو هم برای خارج از کشور عرضه کنن!
در مورد حمایت هم گفتن که بنیاد کمک میکنه! مثلاً پروژه رو باهاشون شریک میشه! ۵۰-۵۰ یا ۴۰-۶۰!
خلاصه این صنعت آیندهی درخشانی داره ...
حالا باز اگه نکته ای از حرفاشون رو یادم اومد میگم! اگه سوالی هم به ذهنتون رسید بپرسید، شاید پرسیده باشم و یادم رفته باشه این جا بگم
من ۲ بیت مموری دارم!