۰
subtitle
ارسال: #۱

سوال: پیش نیاز درس هوش مصنوعی کارشناسی
توی چارت درسی دانشگاه ما پیش نیازها ۱-ساختمان داده ۲-احتمال ۱
هست. که برای احتمال ۱ باید مبانی احتمال رو گذرونده باشی در واقع احتمال ۱ یعنی آمار و احتمال۲
توی چارت دانشگاه های دیگه هم نگاه کردم بعضی جاها طراحی الگوریتم و بعضی جاها آنالیز عددی و طراحی نرم افزار هست.
میخواستم ببینم چطوریه و این پیش نیازها رو از کجا میارن مینویسن و آیا امکانش هست من بدون اینکه احتمال۱ رو بگذرونم بتونم این درس رو بردارم؟ (با مدیر گروهمون صحبت کنم؟!)
لطفا نظراتتون رو بفرمایید
هست. که برای احتمال ۱ باید مبانی احتمال رو گذرونده باشی در واقع احتمال ۱ یعنی آمار و احتمال۲
توی چارت دانشگاه های دیگه هم نگاه کردم بعضی جاها طراحی الگوریتم و بعضی جاها آنالیز عددی و طراحی نرم افزار هست.
میخواستم ببینم چطوریه و این پیش نیازها رو از کجا میارن مینویسن و آیا امکانش هست من بدون اینکه احتمال۱ رو بگذرونم بتونم این درس رو بردارم؟ (با مدیر گروهمون صحبت کنم؟!)
لطفا نظراتتون رو بفرمایید
۰
ارسال: #۲

RE: سوال: پیش نیاز درس هوش مصنوعی کارشناسی
پیش نیاز هوش مصنوعی مباحث: درخت و گراف،منطق،ساختمانهای داده،بلد بودن الگوریتم نویسی،آمار احتمال مثل بیز
علت گذاشتن پیش نیاز هم اینه که هر کسی کار خودش رو انجام بده
مثلا اگر شما درختها رو بلد نباشی استاد هوش به جای درس دادن ۵ فصل اول کتاب راسل باید به شما درختها رو یاد بده
مثلا اگر شما درختها رو بلد نباشی استاد هوش به جای درس دادن ۵ فصل اول کتاب راسل باید به شما درختها رو یاد بده
ارسال: #۳

RE: سوال: پیش نیاز درس هوش مصنوعی کارشناسی
(۱۸ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۵۳ ق.ظ)k_111 نوشته شده توسط: پیش نیاز هوش مصنوعی مباحث: درخت و گراف،منطق،ساختمانهای داده،بلد بودن الگوریتم نویسی،آمار احتمال مثل بیز
همه اینا قبول، آخه ما توی آمار و احتمال۱ این چیزا رو خوندیم چه نیازی هست که آمار و احتمال ۲ رو پاس کنیم؟ (تا فصل ۵ یا ۶ کتاب جان فروند رو خوندیم)
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close