۳
subtitle
ارسال: #۱

نظرتون در مورد کتاب ۶۰۰ مسئله از داده ساختارها و الگوریتم ها - دکتر قدسی ؟
سلام دوستان
نظرتون در مورد کتاب ۶۰۰ مسئله از داده ساختارها و الگوریتم ها - دکتر قدسی چیه؟
کتاب خوبیه؟
من میخوام سفارش بدم برام بیارن.میخواستم قبلش بدونم که واسه کنکور خوبه و در چه سطحیه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
کتاب خوبیه؟
من میخوام سفارش بدم برام بیارن.میخواستم قبلش بدونم که واسه کنکور خوبه و در چه سطحیه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
۵
ارسال: #۲

RE: نظرتون در مورد کتاب ۶۰۰ مسئله از داده ساختارها و الگوریتم ها - دکتر قدسی ؟
راجع به این کتاب باید بگم که اگر پایه شما در این درس زیاد خوب نباشه این کتاب به درد شما نخواهد خورد و کلی وقت از شما میگیره و اعصاب خوردیهای زیادی برای شما به همراه خواهد داشت. چون پاسخها اکثرا موجز هستند و با یه سری فرضیات که شما خیلی چیزها رو بلدی ارائه شده است. این کتاب بیشتر به درد اون کسانی میخورد که میخواهند این دو درس را در حد عالی باشند. و مطالعات خوبی در این دو درس کردند. در واقع بعد از زدن تستهای کنکور این دو درس ، این کتاب توصیه میشود.
۴
ارسال: #۳

(۱۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۵۶ ب.ظ)tarane.68 نوشته شده توسط: سلام دوستان
کتاب خوبیه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام اگر توو این درس آمادگی داشته باشین بهترین منبع واسه تمرین همین کتاب هست
شما با تسلط به مسائل این کتاب دو درس طراحی الگوریتم و ساختمان رو تضمین میکنی
۲
ارسال: #۴

من این کتاب رو گرفتم خوبه ولی بهتر از اون وقتی هست که با کتاب درس خودشون نیز مطالعه بشه، البته بگم داخلش تست ای سراسری خیلی کم هست(آزاد و علوم و.... اصلا نداره فقط تالیفی خودشون) و حدود ۸۰ تا مسئلش هم مال المپیاد هست.
۲
ارسال: #۵

ممنون از راهنماییتون
راستی این کتاب مسئله هاش با حله یا بدون حل؟؟
راستی این کتاب مسئله هاش با حله یا بدون حل؟؟
ارسال: #۶

ارسال: #۷

۱
ارسال: #۸

ممنونم از راهنماییتون
مرسی
حتما بصورت آنلاین خریداری میکنم
مرسی
حتما بصورت آنلاین خریداری میکنم
ارسال: #۹

ارسال: #۱۰

(۲۸ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۱۵ ب.ظ)yekta_115 نوشته شده توسط: کتاب رو به صورت آنلاین خریداری کردید ؟؟ میشه لینکشو به من هم بدید ؟؟از خود سایت فاطمی بخرید یکم ارزونتره:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
البته این کتاب بیشتر از اینکه یه منبع تست برای آشنایی با تست های مختلف باشه، یه منبع بسیار خوب برای آشنایی با چگونگی پاسخ دادن و فکر کردن به مسئله های ساختمان داده و همینطور الگوریتمهاست؛ اگه به موقع روی سوالها و بیشتر از اون رو پاسخهای داده شده وقت بزارید و اونها رو تحلیل کنید قدرت حل مسئلتون در این دو درس به طرز محسوسی افزایش پیدا میکنه؛
۱
ارسال: #۱۱

آدم وقتی این کتابو میخونه دلش میخواد کتابای کنکوری را محکم بزنه به دیوار
خیلی از سوالای ساختمان و الگوریتم کنکور ده سال اخیر دقیقا کپی اون توی این کتابه. کلا یه گنجینه یی از سوالات کنکوره.
توی مقدمه ش هم خودش گفته که من طراحم.
مقدمه:
"کتابی که پیش روی شماست مجموعهای از ۶۰۰ مسئلهی چند گزینهای از دادهساختارها و الگوریتمهاست که نویسندهی اول با بیش از ۲۵ سال تدریس در این زمینه، برای آزمونهای ورودی کارشناسی ارشد رشتهی مهندسی کامپیوتر، و نیز برای تعدادی از آزمونهای مرحلهی اول المپیادهای کامپیوتر کشور طراحی و برخی را نیز با کسب اجازه از طراحان جمعآوری کرده است."
خیلی از سوالای ساختمان و الگوریتم کنکور ده سال اخیر دقیقا کپی اون توی این کتابه. کلا یه گنجینه یی از سوالات کنکوره.
مقدمه:
"کتابی که پیش روی شماست مجموعهای از ۶۰۰ مسئلهی چند گزینهای از دادهساختارها و الگوریتمهاست که نویسندهی اول با بیش از ۲۵ سال تدریس در این زمینه، برای آزمونهای ورودی کارشناسی ارشد رشتهی مهندسی کامپیوتر، و نیز برای تعدادی از آزمونهای مرحلهی اول المپیادهای کامپیوتر کشور طراحی و برخی را نیز با کسب اجازه از طراحان جمعآوری کرده است."
ارسال: #۱۲

(۲۹ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۵۵ ق.ظ)mhm-pc نوشته شده توسط: آدم وقتی این کتابو میخونه دلش میخواد کتابای کنکوری را محکم بزنه به دیواربله، سوال کنکور امسال هم توی صفحه ۱۰۶، خود نمایی میکنه !
مقدمه:
۱
ارسال: #۱۳

به نظر من این کتاب بهتره خریداری و مطالعه به چون هم بانک غنی از تمرین ها هستش هم باعث میشه دید درستی از خوندن و حل مسائل الگوریتم پیدا کنیم و احتمالش زیاده که طراح حا رو وسوسه کنه برای الهام از این کتاب
۱
ارسال: #۱۴

کتاب دکتر قدسی حل تمرین نداره؟
چون آدم نمیتونه بفهمه داره درست حل میکنه یا نه
این کتاب ۶۰۰مسئله هم خیلی محدوده
ارسال: #۱۵

(۰۷ خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۰۲ ب.ظ)mahsa_92 نوشته شده توسط: کتاب دکتر قدسی حل تمرین نداره؟برای درک بهتر کتاب ۶۰۰ مساله باید ابتدا کتب CLRS و داده ساختارها و مبانی الگوریتم ها دکتر قدسی رو بخونین و بعدش به سراغ ۶۰۰ مساله برین. کتاب ۶۰۰ مساله یه فصلش راهنمایی هست و یه فصلش فقط کلیدهای سوالات فصول هستش و یه فصلش هم راه حل های تشریحی سوالات فصول هستش. بازم برای درک بهتر فصل راهنمایی ها و فصل جواب های تشریحی باید اول کتاب داده ساختار دکتر قدسی رو بخونین یعنی پیش نیازها رو باید رعایت کنین.
ارسال: #۱۶

(۰۷ خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۵۸ ب.ظ)JAVAD.M.A نوشته شده توسط:(07 خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۰۲ ب.ظ)mahsa_92 نوشته شده توسط: کتاب دکتر قدسی حل تمرین نداره؟برای درک بهتر کتاب ۶۰۰ مساله باید ابتدا کتب CLRS و داده ساختاروها و مبانی الگوریتم ها دکتر قدسی رو بخونین و بعدش به سراغ ۶۰۰ مساله برین. کتاب ۶۰۰ مساله یه فصلش راهنمایی هست و یه فصلش فقط کلیدهای سوالات فصول هستش و یه فصلش هم راه حل های تشریحی سوالات فصول هستش. بازم برای درک بهتر فصل راهنمایی ها و فصل جواب های تشریحی باید اول کتاب داده ساختار دکتر قدسی رو بخونین یعنی پیش نیازها رو باید رعایت کنین.
من کتاب قدسی رو مطالعه کردم ولی کتابclrsرو نه
کتاب داده ساختارهای اقای قدسی آخر هر بخش و آخر هرفصل یه عالمه تمرین داره که من دنبال کتاب راهنمای حل این تمرینام
کتاب ۶۰۰مسئله ایشون جواب اون تمرینا نیست
ارسال: #۱۷

(۰۷ خرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۳۲ ب.ظ)mahsa_92 نوشته شده توسط:(07 خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۵۸ ب.ظ)JAVAD.M.A نوشته شده توسط:(07 خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۰۲ ب.ظ)mahsa_92 نوشته شده توسط: کتاب دکتر قدسی حل تمرین نداره؟برای درک بهتر کتاب ۶۰۰ مساله باید ابتدا کتب CLRS و داده ساختاروها و مبانی الگوریتم ها دکتر قدسی رو بخونین و بعدش به سراغ ۶۰۰ مساله برین. کتاب ۶۰۰ مساله یه فصلش راهنمایی هست و یه فصلش فقط کلیدهای سوالات فصول هستش و یه فصلش هم راه حل های تشریحی سوالات فصول هستش. بازم برای درک بهتر فصل راهنمایی ها و فصل جواب های تشریحی باید اول کتاب داده ساختار دکتر قدسی رو بخونین یعنی پیش نیازها رو باید رعایت کنین.
من کتاب قدسی رو مطالعه کردم ولی کتابclrsرو نه
کتاب داده ساختارهای اقای قدسی آخر هر بخش و آخر هرفصل یه عالمه تمرین داره که من دنبال کتاب راهنمای حل این تمرینام
کتاب ۶۰۰مسئله ایشون جواب اون تمرینا نیست
اگه کتاب CLRS رو خونده بودین مشاهده می کردین که حداقل ۴۰ درصد ... ببینید حداقل رو گفتم شایدم بیشتر ...تمرینات دکتر قدسی الهام گرفته شده از تمرینات و مسایل و گاها" از متون کتاب CLRS هستش ( نمونه اش سوالات آخر بخش ها هستن نمیگم همشون از CLRS هستن ولی معمولا" این جوریه.). اگه از نظر پوشش متن درسنامه حساب کنیم حدود ۸۰ درصد متن کتاب CLRS رو دکتر قدسی اومده تو کتابش پوشش داده علی الخصوص فصول ۳ و یه بخشی از ۴ و ۵ و ۶ و یه بخشی از ۷ .
ارسال: #۱۸

(۰۷ خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۲۷ ب.ظ)JAVAD.M.A نوشته شده توسط: اگه کتاب CLRS رو خونده بودین مشاهده می کردین که حداقل ۴۰ درصد ... ببینید حداقل رو گفتم شایدم بیشتر ...تمرینات دکتر قدسی الهام گرفته شده از تمرینات و مسایل و گاها" از متون کتاب CLRS هستش ( نمونه اش سوالات آخر بخش ها هستن نمیگم همشون از CLRS هستن ولی معمولا" این جوریه.). اگه از نظر پوشش متن درسنامه حساب کنیم حدود ۸۰ درصد متن کتاب CLRS رو دکتر قدسی اومده تو کتابش پوشش داده علی الخصوص فصول ۳ و یه بخشی از ۴ و ۵ و ۶ و یه بخشی از ۷ .
به نظرم مهمتر از مسئله، فهمیدن حل مسئله هست. ویژگی کتاب ۶۰۰ مسئله در حل تشریحی هستش. هم ایده میده هم کاربرد الگوریتمها و روشهای مختلف رو ارایه داده.
بله یه سری سوالاتش ممکنه تألیف خود دکتر نباشه اما تعداد زیادی شاید نباشن. کتاب ارزشمندی برای خواندن هستش.
ارسال: #۱۹

(۰۸ خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۲۰ ق.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط:با تایید حرف های شما در مورد کتاب ۶۰۰ مساله . باید بگم که من روی صحبتم در اینجا با کتاب "داده ساختار و مبانی الگوریتم ها" دکتر قدسی بود و نه کتاب ۶۰۰ مساله ایشون. بله در مورد کتاب ۶۰۰ مساله همونطور که شما هم فرمودین ایده و ذهنیت خوبی برای فهم و درک بهتر مسائل مختلف میده و باز به قول خودتون کتاب ارزشمندی برای خواندن هستش.(07 خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۲۷ ب.ظ)JAVAD.M.A نوشته شده توسط: اگه کتاب CLRS رو خونده بودین مشاهده می کردین که حداقل ۴۰ درصد ... ببینید حداقل رو گفتم شایدم بیشتر ...تمرینات دکتر قدسی الهام گرفته شده از تمرینات و مسایل و گاها" از متون کتاب CLRS هستش ( نمونه اش سوالات آخر بخش ها هستن نمیگم همشون از CLRS هستن ولی معمولا" این جوریه.). اگه از نظر پوشش متن درسنامه حساب کنیم حدود ۸۰ درصد متن کتاب CLRS رو دکتر قدسی اومده تو کتابش پوشش داده علی الخصوص فصول ۳ و یه بخشی از ۴ و ۵ و ۶ و یه بخشی از ۷ .
به نظرم مهمتر از مسئله، فهمیدن حل مسئله هست. ویژگی کتاب ۶۰۰ مسئله در حل تشریحی هستش. هم ایده میده هم کاربرد الگوریتمها و روشهای مختلف رو ارایه داده.
بله یه سری سوالاتش ممکنه تألیف خود دکتر نباشه اما تعداد زیادی شاید نباشن. کتاب ارزشمندی برای خواندن هستش.
۱
ارسال: #۲۰

نظرتون در مورد کتاب ۶۰۰ مسئله از داده ساختارها و الگوریتم ها - دکتر قدسی ؟
همین که با طرز فکر طراح کنکور اشنا شیم خودش خیلیه:دی
۰
ارسال: #۲۱

ممنون از راهنماییتون
۰
ارسال: #۲۲

بعد از سفارش از سایت فاطمی چقدر طول میکشه تا کتاب به دستمون برسه؟ چون تو سایت چیزی نگفته
ارسال: #۲۳

(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۱۸ ب.ظ)mahsa_92 نوشته شده توسط: بعد از سفارش از سایت فاطمی چقدر طول میکشه تا کتاب به دستمون برسه؟ چون تو سایت چیزی نگفتهسلام
ببخشید تو سایت فاطمی تونستین سفارش اینترنتی بدین ؟؟؟ یعنی با موفقیت به اسمتون خرید رو زد و هیچ گونه مشکلی نداشت؟ مثلا" هزینه کتابا رو دوباره به حسابتون برنگردوند؟
این سوال رو واسه این پرسیدم که یه بار از سایتشون خرید کردم دوباره پول کتابا رو به حسابم برگردوند و مشکل خرید اینترنتی داشت .
ممنون میشم به سوالام جواب بدین و خیلی خیلی لطف می کنین.
اگه که پیشتاز خرید کردین بین ۲ تا ۳ روز کاری و اگه ک هسفارشی خرید کردین بین ۵ تا ۱۰ روز کاری.
ارسال: #۲۴

(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۰ ب.ظ)afshin.dam نوشته شده توسط:(28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۱۸ ب.ظ)mahsa_92 نوشته شده توسط: بعد از سفارش از سایت فاطمی چقدر طول میکشه تا کتاب به دستمون برسه؟ چون تو سایت چیزی نگفتهسلام
ببخشید تو سایت فاطمی تونستین سفارش اینترنتی بدین ؟؟؟ یعنی با موفقیت به اسمتون خرید رو زد و هیچ گونه مشکلی نداشت؟ مثلا" هزینه کتابا رو دوباره به حسابتون برنگردوند؟
این سوال رو واسه این پرسیدم که یه بار از سایتشون خرید کردم دوباره پول کتابا رو به حسابم برگردوند و مشکل خرید اینترنتی داشت .
ممنون میشم به سوالام جواب بدین و خیلی خیلی لطف می کنین.
اگه که پیشتاز خرید کردین بین ۲ تا ۳ روز کاری و اگه ک هسفارشی خرید کردین بین ۵ تا ۱۰ روز کاری.
سلام بله خریداری کردم منتها همونطوری که گفتین همی مشکل پیش اومد که من باهاشون تماس گرفتم شماره حساب دادن گفتن به این حساب واریزکنید براتون میفرستیم
من اینکارم نکردم گزینه ی پرداخت به پیک رو انتخاب کردم خودشون فرداش تماس گرفتن گفتن کتابو بفرستیم ؟منم گفتم بفرستن
البته ۳روز پیش بوده و هنوز به دستم نرسیده با وجوده اینکه با پست پیشتاز سفارش داده بودم گفتن که حداکثر ۱۰ روز طول میکشه
ارسال: #۲۵

(۰۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۴۱ ب.ظ)mahsa_92 نوشته شده توسط: سلام بله خریداری کردم منتها همونطوری که گفتین همی مشکل پیش اومد که من باهاشون تماس گرفتم شماره حساب دادن گفتن به این حساب واریزکنید براتون میفرستیمسلام
من اینکارم نکردم گزینه ی پرداخت به پیک رو انتخاب کردم خودشون فرداش تماس گرفتن گفتن کتابو بفرستیم ؟منم گفتم بفرستن
البته ۳روز پیش بوده و هنوز به دستم نرسیده با وجوده اینکه با پست پیشتاز سفارش داده بودم گفتن که حداکثر ۱۰ روز طول میکشه
خیلی خیلی ممنونم از لطفتون و ممنونم بابت وقتی که گذاشتین. تشکر فراوان
ارسال: #۲۶

(۰۵ خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۲۲ ق.ظ)JAVAD.MA نوشته شده توسط:(04 خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۴۱ ب.ظ)mahsa_92 نوشته شده توسط: سلام بله خریداری کردم منتها همونطوری که گفتین همی مشکل پیش اومد که من باهاشون تماس گرفتم شماره حساب دادن گفتن به این حساب واریزکنید براتون میفرستیمسلام
خیلی خیلی ممنونم از لطفتون و ممنونم بابت وقتی که گذاشتین. تشکر فراوان
خواهش میکنم.
۰
ارسال: #۲۷

بر خلاف نظر دوستان که میگن سطح این کتاب بالاست- باید عرض کنم که نخیر- سطح شما دوستان انگار خیلی پایینه-
من فکر میکنم اگه یه نظر به سوالات کنکور دکتری سالهای اخیر بندازید.
میبینید که کتاب ۶۰۰ مساله لازم است و البته کافی نیست.
من فکر میکنم اگه یه نظر به سوالات کنکور دکتری سالهای اخیر بندازید.
میبینید که کتاب ۶۰۰ مساله لازم است و البته کافی نیست.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close