(۱۶ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۲۷ ب.ظ)آرتا نوشته شده توسط: به نظرم ببین بزار بعد ترم یک که سرت خلوت شد واسه خودت با یه تیر دو نشون بزن .
هم برو یه شرکتی که چیزی یاد بگیری و از اونورم بیمه ات رو خب واست رد میکنن. خ از شرکت ها آگهیشون هست که پایان خدمت نمیخوان و بیمه هم میکنن . اگه هم آشنا داری که شرکت مهندسی / جوشکاری / صاف کاری چیزی داشته باشه خب دیگه مشکلی نداری
یسر بزن به سایت حامی کار.
آرتا جان تقریبا میشه گفت کار از کار گذشته ، من رزومه ی خودمو برای یه شرکت برنامه نویسی فرستادم ، دیشب به صورت ایمیل مکاتبات انجام شد ، امروز هم زنگ زد گفت بیا شرکت ، گفتم از سه شنبه میام (حالا بریم بینیم از قیافمون خوششون میاد
)، مدیرش تو شرایط کار گفت که بیمه هم می کنن ولی نمیدونستم که بدون کارت پایان خدمت هم میشه بیمه کرد ، خلاصه گفتم روزی ۴-۵ ساعت میتونم بیام ، بعضی روزها کمتر بعضی روزها بیشتر ، کارشون هم بیشتر طراحی سایت (پی اچ پیه) توکل برخدا ، خیلیا بهم گفتن که از ترم دوم برم سرکار ، ولی خیلی ها هم گفتن از همون اول برو سر کار (ولی نه به صورت تمام وقت) ،امیدوارم که این کار شروعی باشه برای موفقیت های بیشتر و اینکه به درسم لطمه وارد نکنه ، فوقش یه ماه میرم میام بیرون... دیگه روزی ۳-۴ ساعت که میشه کار کرد ، مگه چند روز کلاس داریم ، سه روز ، مگه همه ی دانشجوها ترم اول بی کارن ؟ اینهمه متاهل ها قبول میشن و همشون هم سر کار میرن ، منم فکر می کنم که متاهل هستم
...
آرتا جان و
مهدی عزیز باز هم ممنون به جهت راهنمایی