(۲۴ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۵۴ ب.ظ)delta نوشته شده توسط: بله دکتر فرشی هستند...
ولی استاد محترمی هستند.
نمیدونم الان چندسال هست که باایشان درارتباط هستید
اما امیدوارم شما از دانشجویانی نباشید که به خاطر نمره یا چیزهایی از این قبیل این رو درموردشون میفرمایید ونمیدونم آیا بعد از فارغ التحصیلیتون نیز این حرف رو میزنید یا خیر
والا تا ببینیم هرکسی از لحاظ محترم بودن معیارهایشان چی باشه-بالاخره ۵انگشت هم مثل هم نیستن-دانشجوهای زیادی هم داشتیم که ایشان رو فردی محترم میدانستند!!!(یا ما خیلی انتظاراتمون از یه استاد زیاده یا دیگران انتظارات خاصی ندارندو...!)
یه مثال خیلی کوچولو:ایشان تنها استادی بودن که وقتی میومد توی اتاقشون دمپایی پامیکردن حالا تا اینجاش باز مشکلی نبود مشکل اینجا بود که تویه دانشکده راه میوفتادن و از این اتاق اساتید با دمپایی به اون اتاق میرفتند!!
درمورد علمشان هم که درپست قبل مواردی رو بیان کردم
اما درمورد همکارانشان:شما میتوانید درمورد این استاد! از آقای س. که قبلا تویه آموزش بودند و الان کارشناس در قسمت نظارت وارزیابی عملکردها هستند سوال کنید که چجور فردی هستند
ولی شما آقای دکتر ه که الان معاون دانشکده هستند رو ببنید:من ترم دومم سر یک مساله گسسته باایشان به تناقض رسیدم! و بالاخره تونستم اثبات کنم که حل ایشان غلط بوده(درحالی که تاقبل از اینکه بنده مساله رو به صورت نوشتاری رو تخته ننوشته بودم ایشان قبول نمیکردند که روششان اشتباه هست) (امیدوارم این رو پای تعریف از خود نگذارید)اما چرا باز این استاد رو جز اساتید محترمی میشماریم؟چون اولا استادی هستند که واقعا دکتر هستند(از لحاظ علم) و هیچ وقت هم مغرور نبودند و نشدند که من فلانم و... در حین حال بسیار محترم