۰
subtitle
ارسال: #۱

پیمایش inorderدرخت نخی دودویی
سلام
من این برنامه رو متوجه نمیشم
شاید تحلیل پیمایشو درک نکردم
نمیدونم خیلی احساس میکنم سخته
لطفا واسم توضیح بدید
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
ممنون
لطفا واسم توضیح بدید
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
ممنون
۱
ارسال: #۲

RE: پیمایش inorderدرخت نخی دودویی
سلام
منم همین مشکل رو داشتم و دارم چیزی که توضیح الگوریتم داره میگه درست در میاد ولی با کد که trace میکنم درخت پیمایش نمیشه بنظرم یه جای کار میلنگه و فکر میکنم یه چیزی اشتباه تو این کد (یا اینکه من تو تریس کد گیج میزنم اگه دوستان راهنمایی کنند ممنونم ) با این حال یه بیان دیگه از الگوریتم پیمایش inorder درخت دودویی نخی همراه با trace تو آدرس ذیل هست ملاحظه بفرمایید
منم همین مشکل رو داشتم و دارم چیزی که توضیح الگوریتم داره میگه درست در میاد ولی با کد که trace میکنم درخت پیمایش نمیشه بنظرم یه جای کار میلنگه و فکر میکنم یه چیزی اشتباه تو این کد (یا اینکه من تو تریس کد گیج میزنم اگه دوستان راهنمایی کنند ممنونم ) با این حال یه بیان دیگه از الگوریتم پیمایش inorder درخت دودویی نخی همراه با trace تو آدرس ذیل هست ملاحظه بفرمایید
۰
۰
ارسال: #۴

پیمایش inorderدرخت نخی دودویی
توضیحش یه ذره سخته. شما اگر این الگوریتم رو روی چنتا درخت نمونه trace کنید حتما روش کار الگوریتم رو متوجه خواهید شد.
پ.ن: اگر متوجه نشدید دیگه مجبور میشم توضیح بدم!
پ.ن: اگر متوجه نشدید دیگه مجبور میشم توضیح بدم!
۰
ارسال: #۵

RE: پیمایش inorderدرخت نخی دودویی
(۲۳ مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۰۲ ب.ظ)ماهنوش نوشته شده توسط: سلام
لطفا واسم توضیح بدید
ممنون
منم با این پیمایش مشکل دارم. فقط میتونم پیمایش رو برای زیردرخت راست ریشه انجام بدم.
اشاره گر t به ریشه اشاره میکنه، درسته؟؟
خوب تابع insucc که فرزند راست t رو میریزه تو temp، بعد هم بقیه کار رو روی همین temp یعنی زیر درخت راست ریشه انجام میده. پس کِی زیر درخت چپ ریشه چک میشه؟؟؟
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close