الا دوباره امتحان کردم نشد
بنده در کمال تواضع اعلام میکنم در خصوص یاهو اشتباه کردم
حق با شماست
فقط در جیمیل میشه عکس رو بچسبونی و در یاهو همونطور که آقای bagozideh و foranyone گفتن اصلا نمی چسبه یعنی گزینه paste رو میاره اما تصویر رو نمیاره
عذرخواهی من رو بپذیرید واقعا قصد بحث بیخودی رو نداشتم یه خطای کوچک کردم و بر اساس همون پیش رفتم
اشتباه من در این مورد این بود که مبدا و مقصد رو قاطی کردم یعنی در جیمیل عکس رو چسبوندم سپس هم به جیمیل فرستادم و هم به یاهو . هردوش رو هم در یه سیستم دیگه امتحان کردم و دیدم نمایش میده و همه اون مواردی که گفتم قبلا انجام شده بود اما
چون در مقصد یاهو تصویر رو میدیدم می گفتم میشه غافل از اینکه بحث سر این بوده که بابا مشکل اینه که عکس در یاهو نمیچسبه نه اینکه در یاهو نمایش نمیده
اگر به ارسال ۸ هم دقت کنید نوشتم هم در یاهو و هم در جیمیل نمایش داد و معلومه کجا اشتباه کردم
در خصوص یاهو اشتباهم
اینجوری مضاعف شد که به جا اینکه تصویر رو بچسبونم دوباره همون ایمیل اولی که برا خودم فرستاده بودم رو از یاهو فوروارد کردم به یه آدرس دیگه و رفتم دیدم اونجا نمایش میده و برا همین هی می گفتم من امتحان کردم شد !
در تمام طول مدتی که می گفتم میشه برا این بود ایمیل فوروارد شده رو هی این ور اونور می زدم و مبدا و مقصد رو جابجا امتحان میکردم
خلاصه قصد اطلاعات اشتباه دادن و پافشاری بر اشتباهم رو نداشتم
ممنونم از دوستان که با پیگیریشون باعث شدن اشتباه خودم رو هم متوجه بشم