۰
subtitle
ارسال: #۱

سوال ۳۵ کامپیوتر ۹۲
سلام دوستان.
ممکنه سوال ۳۵ کامپیوتر ۹۲ رو حل کنید؟
یک تیم بسکتبال شامل ۶ بازیکن سیاه و ۴ بازیکن سفید است. اگر بازیکن ها دو به دو هم اتاق باشند. احتمال اینکه فقط در دو اتاق یک بازیکن سفید و یک بازیکن سیاه باشند. کدام است؟
۱/۷ یا ۲/۷ یا ۳/۷ یا ۴/۷
ممکنه سوال ۳۵ کامپیوتر ۹۲ رو حل کنید؟
یک تیم بسکتبال شامل ۶ بازیکن سیاه و ۴ بازیکن سفید است. اگر بازیکن ها دو به دو هم اتاق باشند. احتمال اینکه فقط در دو اتاق یک بازیکن سفید و یک بازیکن سیاه باشند. کدام است؟
۱/۷ یا ۲/۷ یا ۳/۷ یا ۴/۷
۰
ارسال: #۲

RE: سوال ۳۵ کامپیوتر ۹۲
این سوال همون موقع کنکور در تاپیک های بررسی سوالات ، حل شده بود
الان لینکش رو پیدا می کنم براتون می ذارم
اما نقدا اینو داشته باشید که جوابش ۴/۷ بود
الان لینکش رو پیدا می کنم براتون می ذارم
اما نقدا اینو داشته باشید که جوابش ۴/۷ بود
۰
ارسال: #۳

سوال ۳۵ کامپیوتر ۹۲
بله دوست عزیز.
اما مثل اینکه اون بخش فعلا قابل دسترسی نیست امید وارم حل شه مشکل!
نمی دونم چرا نمی تونم سوال رو حل کنم!!!! قبلا حل شد!!!
اما مثل اینکه اون بخش فعلا قابل دسترسی نیست امید وارم حل شه مشکل!
نمی دونم چرا نمی تونم سوال رو حل کنم!!!! قبلا حل شد!!!
۰
۰
ارسال: #۵

پاسخی که در اینجا میدم با پاسخ اقا فرداد تا حدودی در حل متفاوت است!
کل حالات:
که ۱۰ نفر در ۵ اتاق دو نفره قرار گیرند [tex]\binom{10}{2,2,2,2,2}[/tex]
حالات مطلوب:
کل حالاتی که در دو اتاق یک سیاه و یک سفید قرار بگیرد با توجه به اینکه ۶ سفید و ۴سیاه داریم و ۵ اتاق [tex]\binom{5}{2}\binom{4}{2}\binom{6}{2}2![/tex]
۲! بخاطر جابجایی دو نفر انتخاب شده است و انتخاب ۲ از ۵ اول بخاطر انتخاب دو اتاق از ۵ اتاق است.
کل حالاتی که دو تا سیاه در یک اتاق و ۴ سفید در دو اتاق قرار بگیرند با توجه به اینکه ۳ اتاق دیگر باقی مانده است [tex]\binom{3}{3}\binom{2}{2}\binom{4}{2,2}3![/tex]
و در پایان
نتوستم تو تکس بنویسم پیوست کردم
امیدوارم اشتباه نکرده باشم در حل
کل حالات:
حالات مطلوب:
کل حالاتی که در دو اتاق یک سیاه و یک سفید قرار بگیرد با توجه به اینکه ۶ سفید و ۴سیاه داریم و ۵ اتاق [tex]\binom{5}{2}\binom{4}{2}\binom{6}{2}2![/tex]
۲! بخاطر جابجایی دو نفر انتخاب شده است و انتخاب ۲ از ۵ اول بخاطر انتخاب دو اتاق از ۵ اتاق است.
کل حالاتی که دو تا سیاه در یک اتاق و ۴ سفید در دو اتاق قرار بگیرند با توجه به اینکه ۳ اتاق دیگر باقی مانده است [tex]\binom{3}{3}\binom{2}{2}\binom{4}{2,2}3![/tex]
و در پایان
ارسال: #۶

(۲۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۷ ب.ظ)ahp89 نوشته شده توسط: پاسخی که در اینجا میدم با پاسخ اقا فرداد تا حدودی در حل متفاوت است!
کل حالات:
حالات مطلوب:
و در پایان
من ۶ سفید و ۴ سیاه در نظر گرفتم و سوال بر عکسه که تاثیری نداره
یکی از دوستان تذکر دادن
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close