۰
subtitle
ارسال: #۱

مشکل در الگوریتم SMA*
با سلام
من الگورینمSMA * رو از کتاب پوران خوندم . ولی درست متوجه نشدم. اگر امکان داره با یه مثال روش پیمایش نود ها رو توسط این الگوریتم شرح بدید.
سپاس
من الگورینمSMA * رو از کتاب پوران خوندم . ولی درست متوجه نشدم. اگر امکان داره با یه مثال روش پیمایش نود ها رو توسط این الگوریتم شرح بدید.
سپاس
۲
ارسال: #۲

RE: مشکل در الگوریتم SMA*
تا جایی که یادمه مثل *Aهست فقط برای عمقش یه محدودیت میزاریم تا با این کار یه مقدار خاص بیشتر حافظه مورد نیاز نداشته باشه .
برای حل تست هم مثل*Aپیش برو اما اگه جواب عمق بیشتری نسبت به میزان حافظه دسترسی داشت ، دیگه اون گزینه غلط میشه
بطور جزئی نمی تونم دقیق بگم چون کتاب دم دستم نیست اینا هم خاطرات دوسال پیشه
برای حل تست هم مثل*Aپیش برو اما اگه جواب عمق بیشتری نسبت به میزان حافظه دسترسی داشت ، دیگه اون گزینه غلط میشه
بطور جزئی نمی تونم دقیق بگم چون کتاب دم دستم نیست اینا هم خاطرات دوسال پیشه
۱
ارسال: #۳

اینو یه نگاه بندازید فکر کنم کارتون راه بیفته. صفحه ی دومش به ترتیب مسیر حل رو گفته...
ارسال: #۴

(۰۳ مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۱۴ ق.ظ)آنجلا نوشته شده توسط: اینو یه نگاه بندازید فکر کنم کارتون راه بیفته. صفحه ی دومش به ترتیب مسیر حل رو گفته...ممنون از کمکتون ولی فایل پی دی اف هر کاری میکنم نمیتونم دانلود کنم. امکانش هست به میلم ارسال کنید؟؟؟
g_monireh@yahoo.com
بازم تشکر
(۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۴۵ ب.ظ)g_monireh نوشته شده توسط:(03 مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۱۴ ق.ظ)آنجلا نوشته شده توسط: اینو یه نگاه بندازید فکر کنم کارتون راه بیفته. صفحه ی دومش به ترتیب مسیر حل رو گفته...ممنون از کمکتون ولی فایل پی دی اف هر کاری میکنم نمیتونم دانلود کنم. امکانش هست به میلم ارسال کنید؟؟؟
g_monireh@yahoo.com
بازم تشکر
نه درست شد ممنون دانلودش کردم
ارسال: #۵

(۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۴۵ ب.ظ)g_monireh نوشته شده توسط:همین مثالی که گذاشتین هم من متوجه نمیشم..مثلا چرا اعدادو با ۵ و صفر جمع میکنه؟این اعداد از کجا اومده؟یکی کمک کنه من اینو بلد نیسم(03 مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۱۴ ق.ظ)آنجلا نوشته شده توسط: اینو یه نگاه بندازید فکر کنم کارتون راه بیفته. صفحه ی دومش به ترتیب مسیر حل رو گفته...ممنون از کمکتون ولی فایل پی دی اف هر کاری میکنم نمیتونم دانلود کنم. امکانش هست به میلم ارسال کنید؟؟؟
g_monireh@yahoo.com
بازم تشکر
(۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۴۵ ب.ظ)g_monireh نوشته شده توسط:(03 مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۱۴ ق.ظ)آنجلا نوشته شده توسط: اینو یه نگاه بندازید فکر کنم کارتون راه بیفته. صفحه ی دومش به ترتیب مسیر حل رو گفته...ممنون از کمکتون ولی فایل پی دی اف هر کاری میکنم نمیتونم دانلود کنم. امکانش هست به میلم ارسال کنید؟؟؟
g_monireh@yahoo.com
بازم تشکر
نه درست شد ممنون دانلودش کردم
۱
ارسال: #۶

ببین *sma همون الگوریتم *A هست فقط فرقش اینه که ما اینجا محدودیت در عمق داریم پس طبق *A در هر سطح هزینه f=g+h رو که در گراف فضای حالت بدست اومده در سطح اول با هم مقایسه میکنیم که ۱۳ چون کوچکتر از ۱۵ هست ما این گره رو بسط میدیم و به h میرسیم ولی گره هدف ما h نیست و عمق ما فقط ظرفیتش ۳ تا گره هست پس ما اینجا نمیتونیم ادامه بدیم این برگ بینهایت میذاریم که دیگه انتخابش نکنیم. و به عقب برمیگردیم چون مقدار I زیاده یعنی ۲۴ هست ما به نگاهی به قبل میکنیم و میبینیم گره B مقدارش ۱۵ هست و همونو انتخاب میکنیم. یادت باشه هر بار گرهی که حذف میکنیم مقدارشو در گره پدر ذخیره میکنیم. که شاید زمانی مثل الان بتونیم از استفاده کنیم و ببینیم شاید چون مقدارش کم باشه بتونیم استفاده کنیم.
به همین راحتی ادامه بده ...
به همین راحتی ادامه بده ...
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close