(۱۳ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۳۹ ب.ظ)hojjatrgz نوشته شده توسط: سلام دوست خوبم.
منم مثل شما دانشجوی ترم آخرام. موضوع پایانمم cloud computing.منم مبحث زمانبندی و کار کردم.ی چندتا مقاله خوندم.النم مشکلم مثل شما شبیه سازی الگوریتمی هست که میخوام پیاده سازیش کنم.شما مطلب آموزشی برای کار با cloudsim نداری؟من در همین حد که cloudsim اجرا کنم و exampleهاشو اجرا کنم تونستم کارکنم.لطفا اگه می تونید به من کمک کنید یا اینکه باهم کار کنیم یبه قول خودتون ی دست صدا نداره...
چطوری میشه با اسکجولینگش کار کرد؟کدوم کلاساشو برای اسکجولینگ باید دید؟چطوری میشه ی اسکجولینگ جدید تو cloudsim پیاده سازی کرد؟
اینا سوالای منن؟اگه میتونید کمک کنید؟
سلام دوست عزیز. من دیگه از این تاپیک ناامید شده بودم.متعجبم چطور مانشت با این جمعیت یه نفر روی این بحث داغ نیست که تبادل اطلاعات کنیم. خوشحال میشم که بتونیم به هم کمک کنیم. البته من بدلیل اینکه این روزا از دانشگاه دور بودم خیلی بیشتر به این تاپیک نیاز داشتم تا الان ولی بهر حال شما باید بتونید کلیت کلودسیم رو بفهمید و این کار با پرسه زدن توی کلاسهای مختلفی که نیاز دارید به مرور زمان بدست میاد. اکثر الگوریتم هایی که خود buyya و تیمشون دادن و الگوریتم های مشهور دیگه توی این بحث ها درون کلودسیم وجود داره و این خیلی مفید میتونه باشه واستون سعی کنید از اونا استفاده کنید و بخونید. شاید پیپرهایی هم که خوندید پیاده سازیش توی اونا وجود داشته باشه. من الان دارم روی power aware vm migration کار میکنم و بهمین واسطه الان روی کلاسهای بخش \sources\org\cloudbus\cloudsim\power دارم کار میکنم و بخش های دیگرو هنوز خیلی باهاشون ور نرفتم.
کلیت کار در بخش power که من کار میکنم رو اگه پیپر های توی این زمینه رو خونده باشید به این شکل هست:
استاتیک(dvfs و ...)
دینامیک: که من دارم روی بحث دینامیک کار میکنم.
باید الگوریتم هایی برای host overload و host underload و برای vm migration هم الگوریتم های vmselection و سپس واسه مقصد vm انتخاب شده از الگوریتم های vm placement استفاده کنید که روال کار مشخصه و برخی از الگوریتم های ارائه شده واسه این روال ها توی بخشی که بهتون معرفی کردم پیاده سازی شدش وجود دارن که میتونید استفاده کنید.
در ضمن فک میکنم میتونه سایتها و وبلاگهای زیر مفید باشه واسطون
:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.