(۱۶ اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۰۰ ق.ظ)Samiv نوشته شده توسط: ممنون از پاسختون
من منظورم اینه که از کدوم کلاسها باید استفاده کرد تا هزینه کلی اجرای تعدادی task از لحاظ حافظه َ cpu و comminucation cost رو محاسبه کنیم
سلام،
باز من در منظورتون دقیقتون درباره هزینه رو متوجه نشدم؛ اما کلا شما در هر بازه ۵ دقیقه ای میتوانید بهره ای cpu میزبان ها رو بدست بیاورید و همچنین میزان بهره وری vm ها رو هم میتونید بدست بیاورید. taskها در vm ها تعمیم داده شده است.
هزینه انتقالات هم برابر با میزان ram ماشین های مجازی مهاجر هستش. برای اطلاعات دقیقتر در مورد هزینه communication به کلاس powervmselectionpolictminimummigrationtime مراجعه کنید.(mmt)
(۱۸ اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۳۹ ب.ظ)sara2014 نوشته شده توسط: سلام دوستان
موضوع پایان نامه بنده موازنه بار (load balancing) در محیط ابر (اختصاص vm مناسب به یک task ) هست ۲تا سوال داشتم:
۱- برای ایجاد یک روش موازنه بار جدید طبق ایده خودم باید کدامیک از example ها و کلاس های cloudsim رو تغییر بدم؟ مثلاٌ کدهای VmAllocationPolicy.java رو چطوری باید اجرا کنم؟
۲- همچنین برای اینکه بخام خروجی کارم رو به شکل نمودار ( مثلا نرخ مهاجرت vmها بر اساس افزایش بار کاری) ببینم چطوری باید این کار رو انجام بدم؟؟؟
اگه زودتر جواب بدین ممنون می شم.
سلام دوست عزیز.
ببینید کلا لودبالانسینگ بیشتر درون گرید اونهم به صورت ایستا معنا نداره...
معمولا هر(یا مجموعه ای از taskها را یک vm فرض میکنند!) یعنی شما برای موازنه کردن باید vm ها رو درون میزبان ها موازنه کنید و نه taskها رو در vm ها...
۱) کلاسی که بیان کردید یک کلاس کلی هستش و کلاس های دیگری از این کلاس مشتق شده اند مثل کلاس vmallocationpolicysimple.java
اگر کلاس های power رو بخواید بکار بگیرید بخش power رو مطالعه کنید که کلاس های مخصوص کار با پاور است.
۲- اینکار رو میتونید با کامپوننت های چارت موجود انجام بدید؛ اما آخه چه کاریه؟ ... به جای اینکار سعی کنید esult هاتونو وارد excel کنید و اونجا هر نموداری که خواستید به راحتی با کمکش رسم کنید.
موفق باشید