زمان کنونی: ۰۶ آذر ۱۴۰۳, ۰۷:۰۹ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
وضعیت: تعیین نشده مقبولیت: ۴۹/۵+ امتیاز تاریخ مانشت: ۷۲ رتبه: ۱۴۴۵
درخواست کمک در پروژه کارشناسی با موضوع داده کاوی
با سلام خدمت دوستان
موضوع پایان نامه ی کارشناسی من "افزایش سود شرکت بیمه با استفاده از الگوریتم های داده کاوی " می باشد من در درمورد الگوریتم های داده کاوی کلی مطالعه کردم و باید یکی از الگوریتم های داده کاوی را پیاده سازی کنم اگر کسی در مورد سرس کد الگوریتم های داده کاوی مثلا الگوریتم aoriori , یا خوشه بندی اطلاعاتی داره و میتونه من رو راهنمایی کنه ممنون میشم به کمک کنید .
برای خوشه بندی و کلاس بندی میتونی از قابلیت های فوق العاده شبکه های عصبی استفاده کنی که توی نرم افزار متلب هم به صورت خیلی جامع میتونی با انواع شبکه های عصبی کار کنی .
پروژه من کشف تقلب بانکی هست که با شبکه عصبی انجام میشه و با همین نرم افزار انجامش میدم.
وضعیت: تعیین نشده مقبولیت: ۴۹/۵+ امتیاز تاریخ مانشت: ۷۲ رتبه: ۱۴۴۵
RE: درخواست کمک در پروژه کارشناسی با موضوع داده کاوی
(۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۲۷ ب.ظ)Nima Masghadi نوشته شده توسط: برای خوشه بندی و کلاس بندی میتونی از قابلیت های فوق العاده شبکه های عصبی استفاده کنی که توی نرم افزار متلب هم به صورت خیلی جامع میتونی با انواع شبکه های عصبی کار کنی .
پروژه من کشف تقلب بانکی هست که با شبکه عصبی انجام میشه و با همین نرم افزار انجامش میدم.
دوست عزیز من باید با یک زبان برنامه نوسی مثلا سی شارپ و پایگاه داده یکی از الگوریتم های داده کاوی رو پیاده سازی کنم میخواستم نمونه کد یا شبکه کد رو ببینم .....
من هم به همچین چیزی نیاز دارم. پروژه کارشناسیم داده کاوی در اطلاعات دانشجویان هست اگه نمونه کاری از یه داده کاوی داشته باشم خیلی خوب میشه
اگه کسی مقاله یا پروژه ای در زمینه داده کاوی بذاره ممنون میشم