۰
subtitle
ارسال: #۱

کدام مباحث از لایه کاربردی را باید خوند؟؟
سلام
ببخشید
من کتاب شبکه های کامپیوتری(از فراز تا فرود) رو دارم. میخواستم بدونم چه مباحثی از فصل لایه کاربردی مهمه برا کنکور؟
بنظرم اومد که نباید همش مهم باشه
نظر شما چیه؟همشو باید خوند؟
ببخشید
من کتاب شبکه های کامپیوتری(از فراز تا فرود) رو دارم. میخواستم بدونم چه مباحثی از فصل لایه کاربردی مهمه برا کنکور؟
بنظرم اومد که نباید همش مهم باشه
نظر شما چیه؟همشو باید خوند؟
۰
ارسال: #۲

مباحث لایه کاربردی؟
سلام
من چون خودم این کتاب رو زبان اصلیش رو خوندم نظرمو میگم ، ایشالله بقیه دوستان میان کمکتون میکنن
والا این ویرایش از کتابی که من دارم این مباحث مهمه و باید خوند:
مفاهیم
Principles of app layer protocols
پروتکل http
۲/۲ Web and HTTP
اف تی پی
۲/۳ FTP
ایمیل
۲/۴ Electronic Mail
SMTP, POP3, IMAP
دی ان اس
۲/۵ DNS
و cdn ها:
۲/۹ Content distribution
Network Web caching
Content distribution networks
P2P file sharing
راستی ترجمه این کتاب چطوره؟
من چون خودم این کتاب رو زبان اصلیش رو خوندم نظرمو میگم ، ایشالله بقیه دوستان میان کمکتون میکنن
والا این ویرایش از کتابی که من دارم این مباحث مهمه و باید خوند:
مفاهیم
Principles of app layer protocols
پروتکل http
۲/۲ Web and HTTP
اف تی پی
۲/۳ FTP
ایمیل
۲/۴ Electronic Mail
SMTP, POP3, IMAP
دی ان اس
۲/۵ DNS
و cdn ها:
۲/۹ Content distribution
Network Web caching
Content distribution networks
P2P file sharing
راستی ترجمه این کتاب چطوره؟
۰
ارسال: #۳

RE: مباحث لایه کاربردی؟
خیلی ممنونم
فکر نمیکردم اینا رو باید بخونیم.آخه سوال کنکور از این مباحث ندیده بودم
من ترجمه حاج رسولی ها دارم.(ویرایش ششم) تا اینجاش که خیلی باهاش مشکل نداشتم.البته قسمت سوالای فصل اولش یک مقدار اشتباه داشت که از روی زبان اصلی نگاه کردم.
فکر نمیکردم اینا رو باید بخونیم.آخه سوال کنکور از این مباحث ندیده بودم
من ترجمه حاج رسولی ها دارم.(ویرایش ششم) تا اینجاش که خیلی باهاش مشکل نداشتم.البته قسمت سوالای فصل اولش یک مقدار اشتباه داشت که از روی زبان اصلی نگاه کردم.
۰
ارسال: #۴

RE: کدام مباحث از لایه کاربردی را باید خوند؟؟
خودم که تقریبا به جواب رسیدم. برای استفاده سایرین قرار میدم!!
از اونجایی که سوالات این درس هر سال داره تغییر میکنه و هر سالی تقریبا یه موضوعاتی براشون مهم بوده برای همین پیشنهاد میشه که تا میتونیم تمام مباحث این درس رو بخونیم. ۵ فصل اول کتاب از فراز به فرود مهم هستند.
احتمالا کتابای تست فکر کنم خودشونو بروز نکردن با تنوع سوالات امسال!!!
از اونجایی که سوالات این درس هر سال داره تغییر میکنه و هر سالی تقریبا یه موضوعاتی براشون مهم بوده برای همین پیشنهاد میشه که تا میتونیم تمام مباحث این درس رو بخونیم. ۵ فصل اول کتاب از فراز به فرود مهم هستند.
احتمالا کتابای تست فکر کنم خودشونو بروز نکردن با تنوع سوالات امسال!!!
۰
ارسال: #۵

کدام مباحث از لایه کاربردی را باید خوند؟؟
کلا فقط یک بار اونم تو سال ۹۲ از لایه کاربرد سوال اومده . حالا اینکه سال دیگه هم میاد یا نه فقط خود خدا میدونه. برای همین نمیشه گفت کجاش مهمه کجاش نیست. به هر حال لاقال برای یه درس کنکور تونستند یه کاری بکنند که هیچ کتاب کنکوری جواب نده و این طوری به ارزوشون رسیدند.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close