(۱۱ فروردین ۱۳۹۷ ۰۴:۴۰ ب.ظ)Cina نوشته شده توسط: سلام. به نظر من شما وسواس فکری ندارید. من ۲۴ سالم هست و تقریبا از کودکی دچار وسواس فکری هستم. اصطلاحاً روانپزشکها میگن OCD. مشکلاتی که من دارم به این صورت هست که مثلا به شدت به زنده بودن خانوادم وسواس دارم. مثلا یکدفعه ساعت ٣ نصف شب بیدار میشم برم ببینم مادر پدرم و اعضای خانوادم زنده هستن یا نه. حتی اگه در اوج خواب و خستگی باشم، تا نرم ازشون سر بزنم، اصلا نمیتونم برم بخوابم. این یک نمونه کوچک از وسواس فکری هست که من مثال زدم. درمانش هم بسیار طولانیه. سختترین درمان بیماری اعصاب و روان وسواس هست که ممکن حتی تا آخر عمر هم خوب نشه. داروهاش هم معمولا سرترالین (زلفت) و فلوکستین هست.
اما مشکلی که شما دارید، به نظر من بیشتر به عدم تمرکز مربوط میشه که نوعی بیش فعالی به حساب میاد. اصطلاحاً به ADHD معروف هست. اینکه طرف حواس پرتی شدید داره و اصلا نمیتونه تمرکزش و کنترل کنه و یا کوچکترین چیزها حواس شو پرت میکنه. البته باید بررسیهای خیلی دقیقی انجام بشه تا متوجه بشی که دچار این مشکل هستی یا نه. درمانش هم معمولا با قرص ریتالین هست که پزشکها تجویز میکنن. پیشنهاد میکنم ابتدا چندین جلسه به روانشناس مراجعه کن تا بیماریت درست تشخیص داده بشه و بعد برد پیش روانپزشک که درمان دارویی و شروع کنی.
دوست عزیزم
وسواس به این شکلی که گفتید رو با تکیه بر اموزشهای مذهبی درمان کنید و اینکه بسپارید به خدا و خودتون رها کنید
اینی که میگم نتیجه ۱۰ سال تحقیق و حضور فیزیکی کنار کسانی است که OCD دارند
اینکه سختترین بیماری است ناشی از تحقیقات جامعه علمی غربی است. حتی اگر سیستم مغز شما به شکلی است که باعث میشه بیشتر به این سمت تمایل داشته باشید، با تغییر شناختی میشه مغز را تغییر داد. سریعترین راه تغییر شناختی عمل به آموزشهای مذهبی است که امامان توصیه کردند که ساده است و مثل درمانهای رواندرمانی یا حتی شناختدرمانی و رفتار درمانی، لقمه را دور سر خود نمیچرخانید.
ساده و مؤثر و کارآمد
فقط باید ایمان بیاورید که کلید کجاست
ایمان بیاورید تا از ذهن رها شوید