سلام به همه بچه های خوب انجمن مانشت
بنده یک سال هست که کارشناسی ام رو تموم کرد یکبار هم برای ارشد اقدام کردم که با اینکه رتبه ام بد نشد اما چون روزانه قبول نمیشدم نرفتم اما دلیل مهمتری که از رفتنم به ارشد جلوگیری کرد بی علاقگیم بود به رشته ام بله من فارغ التحصیل مشاوره هستم ...
شاید بپرسید که اینجا چکار میکنم من این انجمن رو از یکی از بچه های کامپیوتر شناختم و بنابراین خواستم بیام اینجا و از نظرات شما عزیزان هم استفاده کنم
بنده اطلاعاتم درباره کامپیوتر محدود میشه به یکی دوتا زبان برنامه نویسی و سایت نویسی اما تقریبا نزدیک به ده سال هست که توی وادی کامپیوتر دارم حرکت میکنم واطلاعاتم هم بدک نیست اما چیزی که من رو ترغیب می کنه به اینکه تغییر رشته بدم هوش فوق العاده ام و پشت کارم هست و مهمتر از همه علاقه بیش از اندازه ام به مباحث کامپیوتر
حالا من تصمیم گرفتم با یه برنامه ریزی منسجم برم به سمت علاقه ام تا بعدا سرخورده نشم حداقلش اینه که بعدا خودم رو سرزنش نمی کنم
چند تا سوال از شما بزرگواران دارم
۱-از لحاظی وزارت علوم اصلا اینجور چیزی امکان پذیر هست که یه نفر از رشته های علوم انسانی بیاد به رشته های فنی؟
۲-خودم با مطالعه سرفصل های کنکور ارشد نرم افزار را انتخاب کردم که با وجود ریاضی یه خورده کار مشکل تر میشه برام حالا نظر شما کدام رشته ها هست یا بهتر بگم کدام گرایش رو معرفی می کنید؟
۳- با توجه به زمان باقیمانده تا کنکور ارشد به نظرتون روی امسال می تونم حساب باز کنم یا باید یه پروسه دوساله رو برای خودم برنامه ریزی کنم؟
در آخر ممنون میشم هر کس هر ایده ای به نظرش می رسه راجع به هر کدوم از قسمت های حرف های من بگه تا بنده رو راهنمایی کنه
راستی اگر سوالم رو بد جایی پرسیدم از مدیران معذرت می خوام خیلی گشتم تا بتونم جای مناسب سوالم رو پیدا کنم
پیروز و سربلند و موفق باشید ...
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
Fardad-A، در تاریخ ۱۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۷:۵۸ ق.ظ برای این مطلب یک پانوشت گذاشته است:
عنوان کامل شد.