آقا فرداد اجازه ! مشکل بزرگ بــــــاز شدن دربهای دانشگاههاست
نمیگم بده ولی خب این همه ظرفیت بالا هم باعث اشباع شدن در هر رشته میشه البته فقط رشته کامپیوتر نیست مثلا شما رو توی خیابون هر ۲ نبش به دونبش یه مطب دکتر عمومی میبینی
در اکثر رشته ها این وضعیت ها نه تنها رشته کامپیوتر! دانشگاه درسهای تئوری است در حالی که بازار کار و مهارت داشتن چیزهایی نیست که در دانشگاه خوندیم صرفا برای گرفتن نمره!
خب ما دوتا درس هم به اسم پروژه و کارآموزی داریم امــــــــــا من خودم به شخصه دیدم پروژه رو که اکثرا مایلن سمبل کنند و برن دنبال یه موضوع تحقیقاتی که بقولی زیاد سختشون نباشه / کارآموزی هم که یه سری جاها که با ذوق و شوق طرف میره میگن بهش ک نامه هاتو بیار ما امضا میکنیم که اومدی برو فلان پروژه رو واسمون انجام بده که اونم دانشجو بیچاره اگر خ خ خ خ علاقه مند باشه میره خودش یاد بگیره انجام بده اگر نه که باز برای نمره گرفتن میده واسش انجام بدن و میره تحویل میده! این از وضع دانشگاه.
از طرفی هم کسی که فارغ التحصیل هست مهارت و تجربه ای نداره! میخواد بره شغلی پیدا کنه یا ازش مهارت میخوان یا سابقه شغلی!!
من شنیدم ک اداره ای مهندس کامپیوتری استخدام کرده حالا شخص استخدام شده با یه سری مطالب آشنا بوده / بدو استخدام از اون خواستن که سیستم واسشون طراحی کنه اگر میتونه که یا علی اگر نه بفرمایید همونجایی که بودید!تا این حد!!!!
ولی خب جاهای کمی هم هست که واقعا من سیستمشون قبول دارم
تا استخدام جدید میگیرن یه دوره آموزشی میگذارن و از اونا ازمون میگرن و نمره نه اینکه اگر نمره کم گرفت برن همونجایی که بودن اما اینجور کم کم راه میافتن و خودشو میتونن با بقیه همراه کنند اشکالی بود سوال کنند و ..
یه مشکل دیگه رشته کامیپوتر اینه شاخه های زیاد داره هر بازه زمانی میبینی دوست داری به سمت یه موضوعش بری البته کاش هم اون موضوع رو کامل میخوندیم بعد میرفیتم بعدی همینجوری نوک میزنیم و رد میشیم!(مشکل عمده خودم که الان موندم اخه دختر میخوای اینده بالاخره دنبال چی بری
هرچند خطها و مسیرهایی هست که منو یکم هدایت کنند
)