با سلام خدمت دوستان
نمیدونم جای این سوال درسته یا نه ،احساس کردم تو بخش گسسته کسی سر نمیزنه به همین خاطر اینجا مطرح کردم سوالمو !!!
۱ - اول اینکه کتاب گسسته انتشارات فاطمی ۴ جلد هست که با گشتن تو تاپیک ها متوجه شدم ۳ جلدش رو باید بخونیم ،اما سوالم اینه تمام مباحث این ۳ جلد رو باید خوند یا نه ؟ بعضی هاشو میشه حذف کرد ؟ چون واقعا زیاده !!!
۲ - تعداد تمرین های هر فصل واقعا زیاده ،حدود ۱۲۰ تمرین برای هر فصل هست ،اگر بخام همشو بخونم فقط ۱ هفته باید روشون کلنجار برم !!! (اخه عادت دارم خودم جواب رو بدست بیارم تا بفهمم ،تازه بعدش باید بگردم ببینم درسته یا نه :دی) ،به نظر دوستان کدوم تمریناش مهمتره ؟ میتونم رندوم بخونم ؟ یا باید همه رو بخونم حتما ؟!!!
۳ - میشه همون گروهی که سال قبل جمع میشدن یک سوال مطرح میکردن و هرکی زودتر جواب میداد و ... رو دوباره بسازین ؟ چه زمانی میسازین ؟ :دی
۴ - عموم بحث های گسسته رو بلدم ،اما تو تست ها گیر میکنم ،منظورم اینه بصورت تشریحی حل میکنم اما تو تستی کم میارم چطور میتونم تست زدن خودمو قویتر کنم ؟!!! (البته بیشتر اوقات راه حل درسته اما به خاطر اینکه میخام سرعت بره بالا کلا تو محاسبات خرابکاری میکنم
۲-۲ مینویسم ۱
)
خیلی ممنونم میشم اگر دوستان بهم جواب میدادن ،
با تشکر
jahani، در تاریخ ۲۷ خرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۱۲ ب.ظ برای این مطلب یک پانوشت گذاشته است:
دوست عزیز درست است که این تاپیک شما تا حدی مربوط به مشاوره میباشد اما بهتر است در تالار گسسته این سوال پرسیده شود. برای حفظ نظم بهتر تالار بهتر است سوالاتی از این قبیل که جنبه تخصصی دارند در تالار مربوطه پرسیده شوند.