شهادت مظلومانه باب الحوائج امام موسی بن جعفر (ع) تسلیت باد
فرو برندگی خشم
حضرت موسی بن جعفر(ع) پیشوای هفتم مسلمانان به القابی چون کاظم، صالح، صابر و امین لقب یافته بود، ولی مشهورترین لقب ایشان کاظم، یعنی فروبرنده خشم است. ظلم و ستمی که در زمان خلافت حاکمان عباسی بر آن حضرت رفت، بسی بیشتر و سخت از آن است که در قلم آید، ولی آن امام هُمام در کنار تحمل همه این مرارت ها، صبر پیشه کرد، خشم خود را فروبرد و با دشمنان با بردباری رفتار نمود و بدین جهت، به«کاظم» شهرت یافتند.
شهادت ایشان
امام موسی بن جعفر علیه السلام در طول امامت خود، چنان موقعیّتی در جامعه اسلامی به دست آورده بود و دلهای شیعیان خود را چنان تسخیر کرده بود که هارون با وجود اینکه خودش او را به شهادت رساند، جرأت نکرد این واقعیت را به مردم اعلام کند و سعی فراوانی کرد تا این موضوع مخفی بماند.
آری؛ امام موسی کاظم مصداق روشن این آیه قرآن بود که:«ان الذین آمنوا و عملوا الصالحات یجعل لهم الرحمن ودا» (بهدرستی که خداوند رحمان برای مومنانی که عمل صالح انجام میدهند محبتی در دلها قرار میدهد.)
صلوات بر امام کاظم
خدایا، بر محمد و اهل بیتش درود فرست و بر موسی بن جعفر(ع)، وصی و جانشین خوبان و امام نکویان و منبع نورهای[درخشان] علم درود فرست؛ آن بزرگواری که همه شب تا صبح بیدار و شب زندهدار، و پیوسته در استغفار و در سجده های طولانی با چشمان اشک بار در راز و نیاز با تو بود و همواره به تضرع و زاری بر درگاه تو می ایستاد. او معدن خیر و فضل و عطا و احسان بود و با بلا و صبوری الفت داشت. در قعر زندان های تاریک و در تنگنای زیرزمین های مخوفْ پای مبارکش در حلقه زنجیر مجروح بود و رنجور. خدایا، چنان که او در بلا صبر کرد و جرعه جرعه تلخی ها را نوشید و پیوسته به خشنودی تو اندیشید و به اخلاص بندگی تو نمود و در راه تو قیام کرد، تو نیز بر او درود و رحمتی بی پایان، نیکو و بلند مرتبه فرو فرست و ما را نیز به محبت او از فضل و احسان خود بهره مند ساز.
همچنین ایشان می فرمایند:
«لَیْسَ مِنّا مَنْ لَمْ یُحاسِبْ نَفْسَهُ فى کُلِّ یَوْم فَإِنْ عَمِلَ حَسَنـًا اسْتَزادَ اللّهَ وَ إِنْ عَمِلَ سَیِّئًا اسْتَغْفَرَ اللّهَ مِنْهُ وَ تابَ إِلَیْهِ.»:
از ما نیست کسى که هر روز حساب خود را نکند، پس اگر کار نیکى کرده است از خدا زیادى آن را بخواهد، و اگر در آن کار بدى کرده، ازخدا آمرزش طلب نموده و به سوى او توبه نماید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.