آقا من یه لپ تاپ خواستم بخرم، از نمایندگی MSI که قیمتش حدود ۷ تومن بود ... الان موجودیشون تموم شده، زنگ زدم گفتن یه مدل بالاتر از اونو سفارش دادیم تو پک جدید برامون میاد...
الان به نظرتون این تحریما که بر داشته بشه، قیمت این لپ تاپ میرسه به ۳ تومن که من بقیه شو برم موبایل و تبلت بخرم؟!
به نظر خودم که نه! چون تحریم رو بردارن مهم نیست ... مهم اینه که قیمت دلار بیاد پایین تا قیمت کالا های الکترونیکی (و هر کالای دیگه ای) هم همراه با اون بیاد پایین
شاید برداشتن این تحریما فقط باعث بشه که سامسونگ دوباره اپ استورش رو برای ایرانی ها باز کنه یا اینکه مدل های مختلف موبایل و لپ تاپ بطور رسمی و با تاخیر کمتری وارد کشور بشه اما روی قیمت ها تاثیر چندانی نداره
مثلا همین الان تو سایت ایسوس یه اولترابوک جدید برای فروش قرار داره که تا جایی که میدونم فروش جهانی اش بیشتر از ۱ ماه (شاید هم ۲ ماه) هست که شروع شده، اما تو بازار ایران هیچ خبری ازش نیست
یا کالاهای شرکت های دیگه هم همین طور
به نظرم اگر این تحریم ها برداشته بشه، در بهترین حالت فقط باعث میشه کالاهای جدید با تاخیر کمتری وارد ایران بشن... البته یه هزینه گمرک هم میخوره روش و قیمتش از همینی که الان هست هم بالاتر میره!
طرف اون ور دنیا یه شغل متوسط داره و با یک چهارم حقوق یک ماهش میره جدید ترین گجت رو میخره، ما اینجا باید یه شغل تاپ پیدا کنیم که با حقوق دو ماه مون بریم یه لپ تاپ بخریم!!!
کاش تو قرعه کشی بانک، گرین کارت هم جایزه میدادن!!!