زمان کنونی: ۲۸ آبان ۱۴۰۳, ۰۷:۲۶ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
در ظاهر شاید بازار کار مشخصی نداشته باشه ولی اگر واقعا دنبالش باشید چه در زمینه تحقیقاتی چه در زمینههای عملی بله واقعا کار هست. خیلی هم از فارغالتحصیلان هوش مصنوعی استقبال میکنن. من بیش از یکساله که سر کار میرم و کار خوذم تا حدودی مربوطه. از دوستان هم میشناسم کسانی که هوش خوندن و مستقیما وارد بازار کار شدن. در زمینههای امنیت هم الان به هوش مصنوعی نیاز دارن
خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش / بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر ...
به نظر بنده بهترین، جذاب ترین، آینده دارترین و البته با کلاس ترین گرایش در مهندسی کامپیوتر هوش مصنوعی هستش
دوستایی که میگن بازار کار نداره میشه لطف کنند و بگند نرم افزار چه بازار کاری داره؟
نکنه برنامه نویسی رو جزء بازار کار نرم افزار حساب می کنید؟!
الان دنیا به سمت هوشمندی در حرکته، شمایی که می فرمائید به درد نمیخوره و صرفا مطالب آکادمیکه که به مرحله اجرا رسیده دقت کنید که نرم افزار هم یهویی به اینجا نرسیده! اونم همچنین روالی رو طی کرده، منتهی چون هوش مصنوعی گرایش جدیدیه فعلأ بیشتر در مرحله رسرچ و پژوهش قرار داره.
من چون گرایشم هوشه تعصبی صحبت نمیکنم، فقط دوست دارم منطقی صحبت کنم، اگر بازار کاری برای این گرایش در ایران فعلأ وجود نداره دلیل بر بی کارآمدی این گرایش نیست.
به نظر من هوش مصنوعی بیشتر به سخت افزار متکی است و هر چه قدر پردازش تصویر انجام دهید در مرحله آزمایشی قرار دارد و کسی را میخواهد که با استفاده از fpg دوربین پردازش تصویر بسازد.
ای غنچه خندان چرا خون در دل ما میکنی
خاری به خود می بندی و ما را ز سر وا میکنی