سلام دوستان!
من رتبم اصلا خوب نشده اما خیلی حرف واسه گفتن دارم، من درصدام را با کسی که مثلا ۱۰۰ هوش شده بود مقایسه کردم دیدم تفاوت زیادی نداره اینقدر که رتبه را ۱۵۰ تا تغییر بده.ولی بالاخره من ۱۵۰ تا از اون ۱۰۰ ای بیشتر شدم. می خوام این را بگم که حتی یک سوال هم خیلی خیلی مهمه.
روشنک اول یه سوال. مگه شما انتخاب رشته نکردی امسال ۳۲۱ نرم هستی درسته؟فکر کنم اصفهان را بیاری
رتبت با رتبه هوش من تفاوت چندانی نداره.
اول اینکه سعی کن مفید درس خواندن را تمرین کنی، برای اینکار بهترین کار این هست که تایم با الارم (alarm) بذاری، مثلا ۲ ساعت تایم بذار و اون ۲ ساعت واقعا تمرکز کن روی درست، با این روش کمتر از یکماه مقید میشی.
واسه درسایی که فکر می کنی سخت هستند بهترین تایم روز را در نظر بگیر، من درسای سختم را میذاشتم بلافاصله بعد از اینکه از خواب بیدار میشدم و مغزم تازه بود. یعنی صبحها ساعت ۱۰ و عصر ها هم حدودا ساعت ۴ یا ۵ عصر.
یه چیز بگم که من هم فکر می کردم معماری خیلی سخته چون از بچه ها شنیده بودم، و طبیعتا وقتی حتی بار ۱۰ ام هم اومدم سراغش دیدم وای خیلی سخته، من نمی تونم، (آخه راستش من سر هیچکدام از کلاسای کارشناسی نمی رفتم مثلا واسه معماری فوقش ۵ جلسه رفتم این هم نصفش را بیرون کلاس بودم، هر ذهنیتی از درسها داشتم، القا شده از دیگران بود) خلاصه اینکه یک بار با خودم گفتم مگه میشه یک درسی را اصلا نفهمید؟مگه من با بقیه چه فرقی دارم؟ تصمیم گرفتم یک هفته صبح ها ساعت ۹-۱۲ و شب هم ۹-۱۲ را به معماری اختصاص بدم تا تکلیف خودم را باهاش روشن کنم، اولش واسم سخت بود، اما کم کم دیگه قلق سوالات را یاد گرفته بودم، سوالا را از روشای راحت تر از کتاب حل می کردم ، خیلی زود به جواب می رسیدم و .... ببین گنجایش مغز ما انسان ها خیلی خیلی زیاده، چیزی نست که ما بالاخره متوجه نشیم، به نظر من معماری مثل بازی و ریاضی میمونه، باید یکم دیدت را روی سوالا باز تر کنی. اصلا سخت نیست، بشین یک هفته عین من معماری بخون ببین چی میشه، یه خبر خوب هم اینه که وقتی میگی آمار و گسستت خوبه یعنی دیدت وسیعه پس معماری و همچنین نظریه را خیلی زود قلق هاش دستت میاد. باور می کنی من که از معماری بدم میومدم، وقتی ماه آخر داشتم واسه ارشد میخوندم عاشقش شده بودم و هر وقت میدیدم حوصله ندارم می رفتم سراغش؟؟ اگر از روی معماری پوران پژوهش میخونی بهت پیشنهاد می کنم که فصل اول را نخونی از فصل ۲ شروع کنی.بعدش که ذهنیتت عوض شد، فصل ۱ را بخوان.
واسه سوالا من همیشه به خودم می گفتم که طراح سوال یه نشانه هایی را برای جواب واسه ما گذاشته و واقعا هم همینجوری هست.
واسه همه سوالا بخصوص نظریه،معماری،مدارمنطقی،ساختمان داده دقیقا همان چیزی که سوال گفته را اجرا کنیم، به جواب می رسیم، شاید این حرف مسخره ای باشه اما واقعا درسته.
زبان انگلیسی شبی ۵/ ساعت وقت بذاری و کلمه حفظ کنی و یا اینکه کلمه ها را ضبط کنی وقتی کارای متفرقه انجام میدی گوش بدی بهشون، قضیه حله.
حتما برنامه ریزی کتبی داشته باش. من خودم خیلی برنامه ریزی نمی کردم اما وقتی برنامه ریزی داشتم ، تفاوت عملکردم از زمین تا آسمان بود.
مرتب به خودت بگو که کنکور خیلی خیلی آسونه.
فکر نکنم کسی وضعش از من بدتر بوده باشه، چون من تقریبا سر کلاسای هیچکدام از درسای دانشگاه نرفته بودم، و فقط شب امتحان یه چیزی خونده بودم و امتحان داده بودم، من از صفر صفر واسه همه درسام بجز نظریه و هوش مصنوعی شروع کردم، سخت بود ولی امکان پذیر. رتبه من باید بهتر میشد اما متاسفانه عملکردم سر جلسه خیلی خیلی بد بود.
ببخشید که اینقدر طولانی شد.
روی صحبت من به ظاهر با روشنک بود اما من با تمام کنکوری های ۹۳ صحبت کردم.
امیدوارم موفق و پیروز باشید.